Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimnak csak rám áll fel?
Azért hiszed ezt mer ő mondta neked? 100% hogy hazudott. Vagy elmentél vele egy másik nőhöz hogy megnézd hogy arra is feláll-e?
Ne legyél már ilyen naiv. Ha valakinek rendben van az erekciója akkor néha spontán is feláll, főleg hajnalban, reggel.
Az elején, ha nagyon szerelmes vagyok, akkor nem szokott más lány érdekelni, mert egész nap csak rá gondolok.
Ilyenkor fel sem merül, hogy más lányra felizguljak, mert ő mindenkinél csodálatosabb és nem kell más.
Szerintem ha valaki egy kapcsolat elején is más lányokra maszturbál, az nem szerelmes.
Ez évek alatt elmúlhat és elkezdhetnek a pasik más lányokról is fantáziálni, ezért van az, hogy a hűség egy döntés a hosszú távú kapcsolatokban. Sajnos nekem még nem volt olyan hosszú kapcsolatom, hogy megtapasztaljam ennek az elmúlását, így nem tudom mikortól van ez.
24/F
Az nem lényeg hogy feláll e másra mert fel fog
De ha szeret akkor egyszerűen csak nem néz meg más lanyokat hiába tetszenek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!