Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iphon2020 kérdése:
Meg vagytok elégedve a farkatokkal/puncitokkal?
Figyelt kérdés
Méret, forma, ha valami zavar, leírnád, hogy mi az, természetesen kor.....(44/f)2019. ápr. 14. 17:29
1/14 anonim válasza:
Igen, meg vagyok elégedve vele.
32F
2/14 anonim válasza:
Igen, teljes mértékben megvagyok elégedve. Szép, feszes, párnás, semmi nem lóg ki.
Pont mint a barack, még 40 évesen is.
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy valaha is meg leszek elégedve vele. Utálom, hogy a kisajkaim kilógnak.
23/L
4/14 anonim válasza:
Nem vagyok vele elegedett lehetne hosszabb is!! 15cm
45f
5/14 A kérdező kommentje:
Az hogy kilóg a kisajak, véleményem szerint az egyik legszebb dolog az életben
2019. ápr. 14. 17:43
9/14 anonim válasza:
Remek társam volt az elmúlt 60 évben. Vagyis 44, mert az
10/14 anonim válasza:
* Vagyis 44, mert az első 16 évben csak pisilésre használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!