Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Korotok, testalkatotok, farokméretetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen korúak vannak itt, milyen testalkattal és farokmérettel.
27/L
2019. ápr. 14. 16:24
11/32 anonim válasza:
picit pocakosodó de vékony, 17 Cm és 40 éves
15/32 Iphon2020 válasza:
Sportos 44, 14 centi. Ahogy nézem a fiatalabb generáció, vagy kicsit hazudós, vagy ahogy az átlag magasság növekszik, úgy a farokméret is :D
17/32 anonim válasza:
Keress kérdéseket hasonló témákban: heteroszexualitás, pénisz, méret, testalkat, farok, szerszám, biszexuális
27/L
18/32 A kérdező kommentje:
15ös:
Nem feltétlen, én is észrevettem már, hogy a fiatalabb pasiknak nagyobb van.
2019. ápr. 14. 17:44
20/32 anonim válasza:
31èv 178cm 80kg 16,5cm 4,8 os vastagsággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!