Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek tetszenek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek tetszenek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Akin kevés szőr van, nem azért mert borotválja hanem ezt örökölte. Nekem a mellkason egyáltalán nem szőrös, a hasam meg csak kicsit, meg az arcom is, máshol szőrös vagyok rendesen. Vékony testalkatú vagyok, és magas. Sokszor azon gondolkodom hogy így fogok tetszeni egy lánynak is. A péniszem mérete átlagos.

Sokszor fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok.

Húzni szeretnék de nem tudok.

Fogok így barátnőt találni?

2019. ápr. 14. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs megfelelő mérete odalenn, akkor tök mindegy hogy milyen máshol. Nem passzolunk 😁
2019. ápr. 14. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki én meg szőrös vagyok mint a majom, mindenki 5-6 esetenként 10 évvel idősebbnek gondol ez se jo...
2019. ápr. 14. 10:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem pl az átlagnál szőrösebb fiuk szoktak tetszeni de nem csak ők

Szóval szerintem ez egyén és hangulat függő is

Biztos tetszeni fogsz egy lánynak vagy már most is lehet hogy tetszel valakinek csak még nem vetted észre

16l

2019. ápr. 14. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Mintha csak a páromat írtad volna le. Nincs ezzel semmi baj. Esetleg járj el edzeni, izmosodj kicsit, nem hízni kell hanem izmot építeni. Én kifejezetten örülök neki, hogy a párom nem egy jeti, nekem tetszik hogy nem akad szőrszálakba az ujjam ha simogatom a hátát. Barátnőt meg úgy fogsz találni, hogy aki majd megkedvel, annak tök mindegy lesz, hogy hány szőrszál van a hátadon vagy a hasadon. Fiatal vagy még és azt hiszed a kinézet az első, pedig baromira nem. Egy félisten kinézetű pasi is el tudja rontani az összképet egyetlen mondatával, és ez fordítva is igaz. Legyél kedves, magabiztos de nem nagyképű, merj szóba elegyedni a lányokkal, keresd a hozzád hasonló érdeklődési körrel rendelkezőket. Ennyi a titka.
2019. ápr. 14. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Sose érdekelt a szőr. Sőt a kevesebb jobb.
2019. ápr. 24. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!