Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legcikibb sztoritok, amikor nem állt fel?
Nekem konkrétan a szüzességem elvesztése múlt ezen. 20.5 évesen már egyszer nem tudtam szexelni, mert nem volt óvszer, akkor pedig hiába volt, nem állt fel. Sőt, másnap reggel sem. A mai napig nem értem. Valószínű az izgulás miatt, ami kihatott arra is, hogy étvágyam se volt, ezért nem is nagyon ettem, így semmi erőm nem volt. Eleve messze lakott a lány, így még egyszer nem vállaltam be, és maradtam szűz. Ha a helyzet nem lett volna ciki, akkor egy ismerősöm lecsapott a lányra, aki meg még messzebb lakott, de bevállalta az utazgatást.
Persze miután hazaértem, megnéztem, feláll-e, akkor persze már felállt. Meg is írtam a lánynak, hogy most megnéztem, minden rendben, de már késő volt, többet nem találkoztunk, főleg miattam. Ha akkor tudom, hogy még 3.5 évig nem vesztettem el a szüzességem, lehet bevállalom még egyszer az utat.
28F

Ja, az óvszer engem is zavart, végül is csak egy kapcsolatom ment rá, bár annak sok egyéb oka is volt... a legrosszabb az volt, hogy tudtam, hogy van egyfajta óvszer, ami kényelmes, de nem tudtam, melyik. Illetve volt, hogy vettem két doboz óvszert egy fajtából, na az pont nem volt jó... faszán költögettem a pénzt óvszerre, a semmire.
A te sztoridat nem teljesen értem, azt hittem, gyógyszert a nő szed, ahhoz minek a férfi? Vagy neki kellett volna gyógyszer, nem fogamzásgátló, hanem valami idegi?

3-as vagyok, nem értem a kérdésedet. Persze, hogy nekem kellett volna gyógyszert szedni. Egyetemisták voltunk, kb. havonta egyszer lett volna alkalom együtt lenni, ezért én azt mondtam, hogy nem akarok gyógyszert iratni. Amúgy is káros az egészségre, meg így nem is túl gazdaságos. Persze a férfinak az a legkényelmesebb, a nő kiváltja a gyógyszert, aztán meg sem kell kérdezni, hogy mi a helyzet. De én egy kapcsolat elején soha nem váltottam ki gyógyszert, ahhoz mindenképpen hosszabb kapcsolat kell, tartósabb együttlét, nagyobb bizalom. Összességében én egy férfival szexeltem óvszer nélkül, a férjemmel, előtte mindenkivel övszerrel. Tudom nem a legkényelmesebb, nekem sem, de ez van.
Amúgy valóban többféle óvszer van, vannak vékonyabbak, vastagabbak, kisebbek, nagyobbak, többet ki kell próbálni, kinek ez jön be, kinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!