Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől változott meg a szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől változott meg a szexuális életem?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok és kapcsolatban vagyok már másfél éve egy 21 éves nővel, a negyedik kapcsolatom jelenleg. Soha nem volt problémám az elélvezéssel, ellenben az elmúlt 2 hónapban rendkívül hamar 1-3 perc alatt elélvezek előjáték után a behatolást követően. Semmi változásról nem tudok ami a hirtelen változást okozhatta volna.

Esetleg valaki tudná mitől lehet?

2019. ápr. 13. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát nálam a gumi az, amitől annyira nem érzek semmit, hogy órákig is mehet.
2019. ápr. 13. 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Próbáltuk vastaggal, és azon kívül, hogy nem érzek semmit, a probléma nem oldódott meg. Valami pszichés dolog lehet ez szerintem, csak nem tudom mitől.
2019. ápr. 13. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül pszichés. Lehet egy megváltozott illat(-szer), vagy elmélyülő szerelem. De az is lehet, hogy az étrendedben következett be változás, pl kevesebb bolti vackot (és ezzel kevesebb ösztrogént) eszel. Vagy kevesebb olajat, és több zsírt, vagy fordítva. Stb.
2019. ápr. 14. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!