Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a párotok azt kérné tőletek, hogy a péniszére, esetleg a mellkasára, szájába pisiljetek, megtennétek?
Kizárt dolognak tartom, hogy ilyet akarjon a párom, de ha nagyon ez lenne a vágya, megtenném. Priviket ne küldjetek, engem semmilyen szinten nem izgat a pisiszex, csakis akkor mennék bele, ha az én párom nagyon nagyon szeretné.
Nem tudom, mennyire prűd a barátnőd. Próba szerencse, lehet, hogy belemegy.
30F
Több olyan barátnőm volt aki megtette, persze olyan is aki nem. Mivel én szeretem az efféle pisis dolgokat, mindenkinek elmondtam.
Szerintem bátran állj elő a vágyaddal, a legrosszabb ami történhet hogy nemet mond.De az is lehet hogy csak első körben(tapasztalat ez is) és később megteszi.
Az en barátom kerek perec rákérdezett, hogy a szájába pisilnék e 69ben.
Először furcsáltam. Aztán úgyvoltam vele, hogy ha ez a vágya megteszem neki.
Most ott tartunk, hogy 2 hetente a szájába pisilek, és meg is issza. Volt orvosnál, az égegyatta világon semmi baja, pedig részletesen megvizsgálták.
En is megszerettem, orgazmus után elengedem magam, és élvezem, ahogy ő elélvez.
Semmi gond ezzel.
Ha ti is efféleképpen akartok játszani akkor először is egy részletes kivizsgálás mindkét félnek.
Ha nincs semmi betegség, gyógyszerszedés stb, akkor kb 2-3 liter tea elfogyasztása után mehet a menet.
Már persze ha mindketten élvezitek. Mert csakis úgy van értelme.
32L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!