Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom análisan akar velem szeretkezni, szerintetek ez normális? 22F
Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan azzal jön hogy a vibràtorát szeretné rajtam kipróbálni....ez már nem az első lány aki ilyen anális birizgatással zaklat.
Eléggé felzaklat őszintén.
Lányok én vagyok csak ilyen szerencsétlen vagy ez valójában eléggé gyakori perverzió lányoknál?
2019. ápr. 11. 21:09
11/16 anonim válasza:
Engem nőként személy szerint izgatna, ha a báromat felcsatolhatóssal izgatnám. Ő nem ment bele, szerinte ez túl "meleges" és gusztustalan. Ez van, elfogadtam, de azért egyszer jó lenne kipróbálni. Számomra fontos, hogy heteróval, nem pedig biszexel szeretném kipróbálni.
12/16 anonim válasza:
11.
Látod! Ez a baj a FÉRFIAKKAL ,hogy nagyon annak érzik magukat és hiúk.
Szinte rettegnek mindententől ami eltér az általuk megszokott dolkoktól mert azok nyílván csak meleges lehet.
Ez nem csak a szexre hanem a ruházkodásra is vonatkozik, ha véletlenül egy ruha nőiesebb az megint csak meleges a szemükben.
Egyáltalán nem rugalmasak mint a nők.
F/42
13/16 bringásjoci válasza:
Hát persze mert a csajokat nem buz*zzák le.A férfinek ez sértés,a többiek gúnyt űznek belőle.Még a látszatát is kerülni kell.
14/16 anonim válasza:
Nekem egyszer masszírozta a prosztatám a csajom, miközben szopott.
Nekem bejött a dolog, hébe-hóba csinálni szokta.
15/16 anonim válasza:
Szóval lányokat púzókán dorgálni teljesen rendben van, ugyanez fiúknák beteges, búzás.... Hm, bonyolult világban élünk.
16/16 manly válasza:
Én is engedném, sőt örülnék neki ha egy lány hátulról támadna.Ujjal, nyelvvel, vibrivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!