Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy találjak lányt?
Nem vagyok valami jó az ismerkedésben, eddig csak a netről tudtam megismerni lányokat. Az a baj hogy nagyon kevés lány van aki tényleg ismerkedni szeretne. De ha nagynehezen találok olyan lányt akkor, azt szokták írni, hogy szimpatikus vagyok neki, és hogy bejövök. Szexre is a netről találtam szép lányokat. De sajnos nagyon ritkán jön össze.
De élőben nem nagyon jövök be a lányoknak, úgy még egy lányt sem tudtam megismerni, csak neten. De gondolom annyira nem vagyok ronda ha a netről találtam szép lányokat, és szexeltünk is...?
Figyi! Én is a Tinderen ismertem meg a faszimat, aki rohadtul szar képekkel regelt (én meg bomba csaj vagyok képeken is, élőben is, csak 5 éve, mióta nem drogozok, alkoholista, szóval nem vagyok egy nagy eresztés)... Aztán hé, mi vagyunk az "álompár", van már közös kutyánk is, együtt élünk, meg minden, aztán közben meg egy gyökér, Tinderes randi volt a kezdet, amelyre én olyan részegen mentem, hogy alig találtam ki a kapun, ő meg vezetett! XD
A netes ismerkedés se hulladék, ördögtől való dolog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!