Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért van az h egyszer alig bírjátok az ágyban 1-2 percig, és van h fél óráig is megy?
A barátom mostanában bírja fél óráig is de 2 hete még 5 percig se bírta nagyon.
21/L
Te mindig pont ugyanannyira vagy felizgulva ? Biztosan nem... nagyobb izgalmi szint, hamarabb elélvez az ember. Plusz az sem mindegy, hogy előtte mennyi szünet volt a szexben.
Az idő előrehaladtával (hónapok, inkább évek) jobban összeszoktok, ismeritek, hogy a másik mire mit reagál, stb. akkor sokkal jobban el lehet majd húzni a szexet.
Pont ez a lényeg, hogy nincs benne logika... te is egyszer nagyon kivánod a szexet, egyszer nagyon nagyon kívánod, egyszer pedig nagyon nagyon nagyon...
Az egész hormonok kérdése, amit még akár az időjárás is befolyásolhat....szóval ez nem egy matematikai egyenlet, amit egyik napról a másikra kiszámolsz, és akkor úgy lesz...
Nem tudom, én mindig sokáig birom.
F
(Nem kerek privatot)
Nem tudom, én mindig sokáig bírom.
F
Nekem jöhet privát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!