Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 évesen már nem érdekel a szex, de viszont előtte csak azon járt az eszem, akkor már ezzel nem lehet mit tenni?
Figyelt kérdés
Tegyük hozzá,hogy sosem próbálkoztam egy lánynál sem,mert nem sikerült volna.
Nem is szexeltem még.
Már a lányok sem érdekelnek,rájuk is csak úgy tekintek már,hogy csak vannak és kész. Nem csinálhatok velük semmit,de mások pedig igen.
Nem tudom miért,de 16 évesen egész nap azon járt az eszem,hogy milyen szépek és jól néznek ki,de most meg semmi.
2019. ápr. 7. 18:36
1/4 anonim válasza:
Na ezzel a felfogással van a problema, hogy nem probalkoztal mert ugy se sikerult volna. Hat akkor igy könnyű az onsajnalatba menekülni. Gondolom azert nem jar ezen mar az eszed mert elkonyvelted hogy neked ugyse sikerülne. Majd ha lesz egyszer egy barátnőd akkor vissza jon ez az erzes is.
2/4 anonim válasza:
Ismét eggyel kevesebb versenytárs :)
4/4 anonim válasza:
Golyó.
Vagy össze szeded magad és teszel érte, hogy legyen nőd. Ebbe bele tartozik a sport is, amitől nagyobb lesz a libidód.
Plusz ha egyszer elkezded csinálni hidd el vagyni fogsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!