Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a pasim hármasban szexelni? Hogy lehet ennyire unalmas, begyepesedett alak?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom elegem van ebből. Már régóta szeretném kipróbálni a szexet egyszerre két pasival. Mi baja lenne, ha egyszer kipróbálnánk? Ti szakítanátok vele a helyemben? 35/n2019. ápr. 7. 16:31
31/40 A kérdező kommentje:
Majdnem mindenki rosszindulatúan beszólogat, pedig én korrekt vagyok. Megcsalni nem akarom a páromat. Úgy szeretném, ha ő is benne lenne a játékban.
2019. ápr. 8. 02:16
32/40 anonim válasza:
Miért van ennyi buta ember a földön mint a kérdező?
33/40 Mjanos24 válasza:
Miért nem akkor négyesben csináljátok ?úgy értem 2pasi +2csaj fel állásban?,de ha már mondtat neki ,nem szeretné akkor miért nem fogadot el ,hogy nem akkarja?,kérdezt meg tőle ha pasi helyet a 3dig fél csaj biztos belle menne!strap ont fel csatolja a csaj és olyan mint egy férfi lenne!de ha igy se megy belle.a hármas ba fogadt elyl!,de igy se fogadot el nem akkarja nem szereted!keres valaki mást akkor!
34/40 anonim válasza:
Szia. Elsőnek le kell ülni egy két pohár bor mellé a vacsi után és beszélgetni. Mondom nem vitázni,hangoskodni. Ezt meg kell beszélni. Benne lehet(sőt biztos) van valami gátlás amiért nem szeretné. A vitával és az erőltetéssel pedig csak rontasz rajta hidd el. Sajnos tapasztaltam. Nyilván ha nem is jön össze akkor még nem kell szét menni, van élet 3-as szex nélkül is hidd el(tudom). Illetve érdemes lehet megegyezni. Ha te kaphatsz egy plusz pasit akkor ő legközelebb egy plusz lányt és mindenkinek meg van a maga élménye. Találni nehéz lesz ez biztos. Mindenki a szőke herceget keresi a fehér lovon. De a lényeg meg kell beszélni ki,mit,hogyan,miért,kivel akar. Ha pedig túl nagy a féltékenység akkor nem lesz 3-as de nem dől össze a világ. Illetve azt bele kell számolnod, számolnotok ha lesz is valami a dologból sajnos a többes után nagyon sok pár szétmegy és szakít mert nem tudja feldolgozni,hogy a párja mást kényeztetett a saját szeme előtt. Ez nem olyan egyszerű dolog sajnos.
35/40 anonim válasza:
Egy hármas mindenképp próbatétel egy kapcsolat számara.
Egy erős kapcsolat mindent kibír!
36/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2019. ápr. 8. 11:19
37/40 anonim válasza:
1.Mert nem akar.
2.Ettől még nem unalmas, csak neked van sok fölösleges energiád.Másra is hasznosíthatnád.
3.Neki is hamarosan elege lesz belőled, ha így folytatod.
4.Sokat akar a szarka, de nem bírja farka.Járhatsz így is.
5.Pl.elkapna valami "fajin" nemi betegséget, hála a te hülyeségednek.
6.Én a helyében veled szakítanék, de most rögtön.Nélküled boldogabb élete lehetne.
"Úgy szeretném, ha ő is benne lenne a játékban."
Ő nem akar benne lenni a te játékodban.Vedd tudomásul, vagy akkor én is felteszem neked a kérdést:
Hogy lehetsz ennyire értetlen, érzéketlen, mindenkinek lábat szétrakó, minden farkat leszopó, váladékos pina?
38/40 anonim válasza:
Tudod, akinek igazán fontos a másik, szereti, tiszteli a párját, az nem tudná elviselni a látványt, hogy valaki mással kefél. És ez így normális. Inkább örülj neki, hogy ennyire fontos vagy neki.
39/40 anonim válasza:
Én nagyon szívesen benne lennék ilyen felállásban! Írj!
40/40 anonim válasza:
Hulye idiota vagy... es beteg! Legalabb o szeret es tisztel, latom te ot nem. Szakits vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!