Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek erről mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek azokról a nőkről, akik már első talalalkan, első randin lefekszenek a kiszemelttel? Régóta beszélgettek, van közös tematok, órákon keresztül tudtok telefonon keresztül beszélgetni. Ertelmesnek gondoljátok a lányt és normálisnak. Bevallom még soha nem csináltam ilyet, mindig hagytam időt arra, hogy valakit kiismerjek, megismerjek, de ez a srác annyira olyan hatással volt rám, hogy nem gondolkoztam. Megtortent. Ezek után Ti máshogy nézték az adott nőre és veszít az értékéből, hogy ilyen könnyen adta magát? Ne kimeljetek elfogadom a negatív kritikákat csak őszinte legyen és építő jellegű. Köszönöm szépen.
2019. ápr. 7. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Bár én már régóta nős vagyok, nem tudom ma hogy működik, de én anno azt mondtam, alkalmira jó, de hosszú távon nem kellene ilyen csaj.
2019. ápr. 7. 16:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj. Kb akkor kell megtortennie amikor magatol ertetodo. Szerintem.
2019. ápr. 7. 16:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha az első randi elött már régóta beszélgettetek, akkor semmi baj vele! Szerintem.
2019. ápr. 7. 16:27
 4/15 A kérdező kommentje:
Én sem erzek bűntudatot amugy. Jo volt es kesz. Sodrodtam, nem terveztem semmit. Nekem az a tapasztalatom hogy akiket megvarattam azokkal soha nem lett semmi. Lehet pont azert mert eroltetett volt ez nalam, hogy uristen mit fog gondolni rolam. A leghosszabb kapcsolatomban 1 hét utan tortent meg. En ugy gondolom akit kiakarnak hasznalni a ferfiak ugyis kihasznaljak idointervallumtol fuggetlenul. A szex az csak a raadas. Szerintem az ember jelleme, stilusa, viseljedese az igazan mervado. En is ez alapjan dontok.
2019. ápr. 7. 16:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez csak szex... mit kell ezen ennyit lovagolni
2019. ápr. 7. 16:52
 6/15 A kérdező kommentje:
A szex azert szex mert igenis lovagolni kell rajta. 🤷‍♀️ Vagy neked nem jelent semmit?
2019. ápr. 7. 16:55
 7/15 anonim ***** válasza:
De jelent. De mit görcsölsz ez miatt? Már amúgy is mindegy, ha keres akkor keres, ha nem, akkor meg könnyűvérűnek gondol és nincs tovább. Mondjuk ha így benne voltál első alkalomra, lehet, hogy üríteni megtart.
2019. ápr. 7. 16:57
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Telefonon órákat beszélgetni nem ugyanaz mint többször találkozni!

Az első személyes találkozásnál?

Ennyi erővel menj le egy szórakozó helyre.

Ribizli.

2019. ápr. 7. 17:06
 9/15 A kérdező kommentje:
A szorakozohelyek mar nem nagyon vonzanak, normalis kapcsolatot nem lehet ott talalni. Persze ez nincs torvenybe irva. A ribizlit meg szeretem. Kedvenc gyumolcsom. De most nem ez volt a tema.
2019. ápr. 7. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:

"Ti máshogy nézték az adott nőre és veszít az értékéből, hogy ilyen könnyen adta magát?"

Őszintén szólva igen. Nem mondom, hogy nem keresném utána többet, ha jól megvoltunk, de szerintem egy nőnek legyen tartása.

2019. ápr. 7. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!