Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok? Szerintetek az mennyire helytálló, hogy sok nő kívánja a nagyot, jobban is szereti mint az átlagost, de ha kijelenti akkor rögtön támadják őket. Én sok lánnyal beszélgettem, és sokkal többen szavaztak a nagyra mint az átlagosra;)
Őszintén, szerintem van benne valami. Nyilvánosan legalábbis nem illik mondani ilyet. Olyankor mindenki azt szokta hangoztatni bőszen, hogy nem számít a méret. Illetve aki mégis bevallja esetleg, hogy a nagy jobban esik neki, azt a többiek rövid úton elkönyvelik r*b*ncnak.
Másrészt viszont a pasik meg sokszor túlmisztifikálják a dolgot, amikor úgy gondolják, hogy ha egy nő meglát egy 18-20 cm-es szerszámot, akkor már a puszta látványtól a bugyijába élvez. Igen, van különbség, de legalább ennyire fontos a hozzá tartozó pasi, meg hogy hogyan használja. ;)
Szerintem a csajok többségének az igazán nagy méret fáj. Persze 20 feletti pasi kevés van (ne számoljuk a kisfiúkat itt, akik az ánuszuktól mérik a farkukat). Volt szerencsém 20 körüli pasihoz, és ő mesélte, hogy sok lány volt, aki az utolsó pillanatban, amikor meglátta a farkát, azt mondta, hogy "azt ugyan belém nem rakod".
Az a része viszont igaz, hogy egy nőnek nem illik olyat mondani, hogy ilyen olyan péniszméretet preferál. Sőt, annak a látszatát is el kell kerülni, hogy úgy viselkedjen, mint aki látott már élőben péniszt. A férfiak a szűzlány-élményt keresik, úgy elvárt viselkedni. "Természetesen csak komoly kapcsolatban szexeltem, te vagy az első, akivel első este ágybabújok, mert annyira külőnoeges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!