Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áll fel azonnal ha bármilyen szexuális gondolatom van?
Már a legkisebb dologtól is egyből áll és néha már zavar....
Hogyan lehetne kontrollálni hogy ne álljon fel mindig csak ha én akarom?
Nem tudom hány éves vagy, de gyanítom még elég fiatal lehetsz. Ha majd érettebb és aktívabb lesz a szexuális életed, akkor megtanulod majd kontrollálni is az ingerhatásokat, így képes leszel szándékosan kitolni a saját ingerküszöbödet is,ami azt jelenti, h egy puszta gondolatra nem fog rögtön állni a cerka.
Ha esetleg nem lennél már fiatal, akkor tévedtem, de mindenképp fejlesztened kéne az ingerküszöbödet, ami némi gyakorlásssal elsajátítható.
nagyon nem tudsz neki parancsolni ! De örülj, ha könnyen feláll. Majd az évek múlásával, egyre nehezebben fog.
Úgy mint előttem írták, ha nő a szexuális életed, azaz többször kivered, vagy többször szexelsz, akkor majd lenyugszik, és konkrét szexuális ingerre áll, nem a gondolatra. De reggel akkor is fog, nagyon valószínű !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!