Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S/M, gyertyaviasz csepegtetés?
Figyelt kérdés
Régóta kiszeretném próbálni, és körül is néztem a piacon ilyen ügyben. A kérdésem az, hogy vannak gyerták szexuális segédeszközökkel foglalkozó weboldalakon és nyilván vannak amiket bárhol beszerzel. Mindegyik jó arra, hogy használd a másikon? Milyen különbség van köztük?2019. ápr. 6. 11:50
11/13 anonim válasza:
Próbálkozhattok még masszázsgyertyával is, az biztosan nem hagy nyomot és még az eltávolításával sincs "macera".
12/13 anonim válasza:
mi sima ikeás hosszú gyertyát használunk ilyen célra, eddig még nem volt belőle gond, de először mindenképp próbáld ki magadon!
ha a partnerednek túlságosan kellemetlen, akkor érdemes magasabbról csepegtetni. minél közelebb tartod annál forróbb. meg lehet jégkockával kombinálni a gyertyás játékot.
13/13 anonim válasza:
a legolcsóbb gyertya a legjobb. Ne használj méhviasz gyertyát annak a viasza nagyon forró. Azzal kaptam egyszer a talpamra, azthittem bepisilik. Elötte a srác kikötözött és bekötötte a számat, tehát nem is tudtam szólni hogy mennyire fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!