Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek melyik pénisz izgatóbb?
Figyelt kérdés
Lányok, szexuálisan melyik tesz rátok nagyobb hatást, melyik jelenséget tartjátok izgatóbbnak, melyik hat jobban a libidótokra?
Ha ernyedten egész kicsi a pénisz, és nagyon nagyot változik méretben, amikor merev lesz (vérpénisz), tehát az izgat, hogy úristen, mennyit nőtt, nem is gondolná az ember
vagy
ha folyton nagy, húsos állapotban láthatjátok, petyhüdten is, viszont így nem nő akkorát, nincs olyan nagy különbség.
Mi volt ezzel kapcsolatban a legérdekesebb vagy legizgatóbb élményetek, akár hús- akár vérpénisszel?
Korotokat is írjátok le, köszönöm.
2019. ápr. 6. 11:10
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen mindegy. Ahogy írták már, mind a kettő izgató.
4/6 anonim válasza:
Szeretem ha még kicsi amikor a számba veszem és ott nő meg. 28L
5/6 anonim válasza:
Még nem láttam élőben húspéniszt, de szerintem nekem tök mindegy lenne. Viszont a srácot sajnálom, akinek inaktív állapotban is lóbálnia meg rakosgatnia kell. Nem praktikus.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ha ernyedten olyan gyermeteg. Nem erdekel szazalekosan, mennyit no. Szeretem, ha mindenhogy van. Es amugy nem kell nagynak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!