Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok sem barátnőt, sem lazább kapcsolatot. Hogy lehet valaki ennyire sikertelen?
Hiába próbálkozom, nem tudok összeszedni egy lányt sem.
Tudom, lehet az a baj h csak neten ismerkedem, de élőben még ennyi esélyem sem lenne. Csak úgy nem merek megszólítani egy lányt. Nekem eddig sosem alakult úgy az életem hogy sok korombeli lány közelébe lettem volna (olyan suliba jártam hol szinte csak fiú voltak, munkahelyemen is szinte csak férfiak vannak, vagy idősebb nők).
Pár nap múlva lesz a szülinapom, és ilyenkor még rosszabb, mert 1 évvel öregebb leszek, de nem lettem előrébb barátnő ügyileg.
Nem volt még barátnőm, de nem vagyok már szűz.
21 vagyok (még).
Már nem telik el úgy egy nap hogy ne lennék emiatt szomorú:(
Ha ennyire leírod saját magad, h élőben nem menne a csajozás, úgy h ezt még ki sem próbáltad akkor sajnállak.
Ne sajnáltasd magad, ez nekünk nőknek nem olyan szimpi. Ha ennyire bánt téged a dolog akkor tegyél érte. Ne csak gondolkozz azon h mi lenne ha...
Mit vársz? h a csajok bekopogjanak hozzád, és neked nem kell semmit sem tenned ennek érdekében?
L
Én 10 évvel idősebb vagyok a kérdezőnél, de akár én is írhattam volna a kérdést.
Melyik lányhoz menjek oda és szólítsam meg?
- aki a vonaton bedugaszolt füllel zenét hallgat vagy épp a pasijával chatel facebookon?
- aki a metrón / villamoson utazik, és ha épp nem zenét hallgat, és megszólítanám, úgy elküldene a francba, hogy 20 másik utas rajtam röhögne a következő megállóig?
- aki az utcán zenét hallgatva vagy chatelve igyekszik A pontból B pontba, és baromira nem érdekli az, hogy kinek tetszik meg, vagy ki akarja őt megszólítani
- aki a munkahelyen, ahol 20 fiúra jut 1 lány, és akik után mindenki csorgatja a nyálát, és ha sorszámot kéne húzni, valószínűleg háromjegyű lenne.
- aki a parkban kutyát sétáltatva vagy telefonál, vagy a pasijával / barátnőjével chatel facen?
...
úgyhogy akinek az általános életigazságokon túl konkrétabb javaslatai is lennének, én is szívesen fogadom privátban.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!