Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, melyik korosztállyal a legjobb lenni 20-30-40?
Figyelt kérdés
Kinek milyen korú nővel volt a legjobb élménye?
Nyilván ezt nem lehet általánosítani,csak személyes tapasztalatok érdekelnek.
2019. ápr. 5. 07:43
1/14 anonim válasza:
20 alatti még nem játsza agyon magát
2/14 anonim válasza:
20 körüli, még mindenben benne van.
4/14 anonim válasza:
30-40... Ők már legalább tudják, hogy mi esik jól nekik, és tudják, hogy mit kell csinálni, ráadásul agyilag sokkal érettebbek a szexualitásra ( is).
6/14 anonim válasza:
Nekem is 30-40-es korosztály jön be szexuálisan :)
8/14 anonim válasza:
Én 30 felett vagyok kicsivel és sokkal inkább vagyok bevállalósabb és jobban eltudom engedni magam mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Megjátszani sose játszottam magam. Ha nem elvezem egy hangom sincs. Még is mondom hogy nem volt olyan hú de jó.
N
9/14 anonim válasza:
20 körül, hogy taníthassam
30 körül, mert a legkívánatosabbak és érettek
40 körül, mert jó velük, s tudják, mitől jó a szex
42/F
10/14 anonim válasza:
Személyes tapasztalat alapján 20-25 között!
45+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!