Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/férfiak hogyan nevezitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak hogyan nevezitek a nemi szervetek illetve a barátnőtök hogyan nevezi a tietek vagy lányok ti mint mondtok a barátotokéra?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 22:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát
2019. ápr. 5. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Sehogy. Sőt, nemhogy nem neveztem el sose, de nem is gondolkodtam neveken. Őszintén szólva ha nem lenne szóbeszéd, vagy egy filmben se hangzana el, soha eszembe se jutna, hogy egyáltalán el kell nevezni. Miért kéne? Hajamat is nevezzem el, orromat, kezemet, hónaljszőrömet?
2019. ápr. 6. 21:26
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem arra gondoltam, hogy el kellene nevezni, (bár azzal sincs gond), hanem hogy a férfi nemi szerv szinonímái közül ki mit használ...

2019. ápr. 6. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Fennakadt a trágárság szürön . Igazán sajnálom , én akkor is úgy nevezem . Biztos kitalálod , pvel és effel .
2019. aug. 7. 06:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen asszem sikerült kitalálni ;)
2019. aug. 7. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!