Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban van olyan személy, akinek nincs semmilyen szexuális, , extra'' vágya?
Nekem számtalan van és a környezetemben, az interneten is ezt látom. Ezzel szemben a barátnőm állítása szerint neki nincs semmilyen vágya, ami kicsit is eltérne az átlagostól. Csak olyan dolgok vannak, amiket ha felhozok, akkor rögtön elutasít.
Tényleg van ilyen, hogy valakit a hagyományos közösülésen kívül semmi nem érdekel?
Anál szex vagy a szájába élvezni. Esetleg utána csókolozni.
Próbálom elfogadni, hogy nem akarja. Sokkal inkább zavar, hogy kipróbálás nélkül elzárkózik mindentől. Ha kipróbálnánk és útánna mondaná, hogy nem tetszik az érthető.
Kérdeztem tőle, hogy neki lenne-e, valami vágya, de elmondása szerint semmi. Ha lenne, akkor bevállalnám, hogy jó élvezze.
Van ilyen szemely persze.
Ferfiban es noben is.
Ha ilyen vagyaid vannak,es nem kapod meg otthon,elobb utobb felre fogsz lepni.
Vagy szakitotok "jobbik esetben".
# 11
Ha egyszer lenne egy olyan barátnőd, akinek izgatná a fantáziáját, hogy análisan beléd hatoljon egy felcsatolható pénisszel, te hogy viszonyulnál a kérdéshez?
Izgatna a gondolat?
Szívesen kipróbálnád?
# 13 A kérdés sem arról szólt, hogy konkrétan az anált nemengedi és hú mekkora baj, hanem hogy semmilyen "extra" vágyat. Eleve a kérdező is tisztában van vele, hogy nem alap dolog az anális szex...
Amúgy ezt én is megértem ha nem engedi/akarja, de amúgy nem normális az, ha nem akar kipróbálni se semmit, ami igazából nem biztos hogy kellemetlen. (Pl szájba élvezés nem feltétlen szörnyű dolog, persze ha kipróbálta már, és nem jött be, akkor nem szabad erőltetni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!