Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? Szórakozóhelyeken nem akarok mert nagyon veszélyes terep agresszív férfiak vannak.19 l
Hol ismerkedjek?
A munkahelyemen nincs egy megfelelő pasi se a szórakozóhelyek pedig nagyon veszélyesek kábítószeresek vannak be vannak rúgva stb a utcán meg nem lehet ismerkedni akkor mégis hol?
:DDD Gyerekek ezen sírva röhögtem ez a legjobb prívát üzenet amit eddig kaptam :D hát tényleg nem vagytok normálisak pasik.
Téma: Hol a helye
Az üzenet: Szia! Az részlet kérdés, hogy hol, inkább az a lényeg, kivel :) ! Pl olyannal akivel beszélgetni is lehet, odafigyel rád, tudja, hogy lehet örömöt szerezni egy nőnek, pl ha szimpatimusak lennénk és szeretnéd, simogatnálak, csókolnálak, felfedezném az egész tested, érzékelném az érzékeny erogén pontjaid, rajtuk elidőznék kicsit, nyelvemmel a mellbimbóid körül köröznék, szívogatnám, gyengéden harapdálnám , aztán haladnék végig a hasadon keresztül a combjaidon át csókokkal borítanám a finom bőrödet, elkezdeném nyalni a szemérem dombod, mikor szétnyílik, a csiklóddal játszanék, ahogy egyre jobban nedvesedsz, kezdesz beindulni, mozgatni a csípőd, elkezdenélek ujjazni is közben, gyengéden, később egyre erősebben, két ujjal, egészen addig folytatnám míg meg nem rázza testedet az első élvezet !
Kis pihenő, hagynálak magadhoz térni az első kábulatból és elkezdenélek újra kinyalni, már nem kell sok, hogy megint remegj a vágytól, de még nem hatolok be a gyönyörök völgyébe, hanem megint a csiklód kényeztetem, de ezúttal a farkammal! Vergődsz már a szenvedélytől és alig várod, hogy határozott mozdulattal birtokba vegyem a gyönyörű nedves puncidat!
Észbontó érzés behatolni ebbe a szentélybe, mindketten felnyögünk a leírhatatlantól ! Ritmikusan elkezdek mozogni benned, érzem minden rezdülésed, ennek megfelelően váltogatom a tempót, egyre erőteljesebb lökésekkel ! Kezdesz megfeszülni, közeleg a tűzijáték, de nem állok le, folytatom egészen addig, amíg többször megrázza tested a kéj !
Megállt az idő, nem tudjuk hol vagyunk, csak azt, hogy nincs ehhez fogható más élvezet! De még nincs vége, feltérdelsz, mögötted vagyok, ujjazlak kicsit, míg lecsillapodok, aztán megragadom a derekad és most már nem óvatoskodok, keményen behatolok megint a gyönyörű tocsogó puncidba és átkozottul elkezdelek hátulról dugni, vergődsz is az önkívületben, magad sem tudod, hogy szabadulnál, vagy még többet akarsz, de hamarosan minden helyre kerül megint, amikor újra orgazmusok sora lesz úrrá rajtad, minek végén én is beléd pumpálom kéjben remegve a spermámat ! Szakad rólunk a víz, mindketten lerogyunk az ágyra, alig tudunk mozdulni, átölellek, cirógatlak, lassan magunkhoz térünk, egy csókot nyomok az orcádra :) ! Gábor
Ez nagyon jó kérdező! Köszi, hogy kitetted, nagyon nevettem. Engem eddig csak farok képekkel találtak meg. Ebbe legalább fektetett energiát az író. Még ha nem is értem igazán, hogy mire számított.
A kérdésre válaszolva, a hobbidnak megfelelő tematikus Facebook csoportokban vagy direkt társkereső oldalakon próbálkozz. Ha van olyan hobbid, amivel el lehet járni társaságba, az még jobb.
Fuuu hallod neten ismerkedni szánalmas.
A neten több beteg ember van mint ahány homokszem a világ összes tengerpartján.
Interneten nem csak ciki az ismerkedés de veszélyesebb mint szórakozóhelyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!