Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek aszexuális vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek aszexuális vagyok? 22/L

Figyelt kérdés

A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Minden jó közöttünk, viszont a szex terén már más a helyzet. Nekem a napi 1szex is elég, ő viszont ezzel szemben többet szeretne, amiből viták szoktak kialakulni.

Szerintetek aszexuális vagyok? Vagy mi lehet a baj velem?

2019. márc. 31. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Az aszexuális az nem kívánja a szexet egyáltalán. Kettőtöknek csak nyilván mások az igényei.
2019. márc. 31. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Az aszexuális ember abszolút nem szexel. Neked csak alacsony a libidód.
2019. márc. 31. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

#2: napi 1 szex és alacsony a libidója? :D Ne viccelj, az évi 365 szex. Máshol heti 3-4 szexet ajánlanak a pároknak, nekik ezek szerint heti 7 szex van. Ez nagyon sok. Teljesen jó, ne parázz rajta.

28F

2019. márc. 31. 21:07
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Dehogyi vagy. Hiszen kívanod a szexet. Heti egy meg azért nem annyira kevés. De nem is sok.

Nem illetek össze szexuális téren.

Amugy lehet csak alacsonyabb a libiďod.

2019. márc. 31. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
83%
A libidód teljesen normális. Sőt, jobb is az átlagnál. A párod van túlpörögve..
2019. márc. 31. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szexuálisan vonzó ember számodra a párod? Ha igen, akkor nem vagy aszexuális.

Az aszexualitásnak nincs köze ahhoz, hogy hányszor szexel az ember, vagy egyáltalán szexel-e. Jó lenne, ha normális helyekről informálódnak az emberek, nagyon sokan terjesztenek butaságokat az aszexualitásról.

2019. ápr. 1. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!