Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek aszexuális vagyok? 22/L
A párommal 2 hónapja vagyunk együtt. Minden jó közöttünk, viszont a szex terén már más a helyzet. Nekem a napi 1szex is elég, ő viszont ezzel szemben többet szeretne, amiből viták szoktak kialakulni.
Szerintetek aszexuális vagyok? Vagy mi lehet a baj velem?
#2: napi 1 szex és alacsony a libidója? :D Ne viccelj, az évi 365 szex. Máshol heti 3-4 szexet ajánlanak a pároknak, nekik ezek szerint heti 7 szex van. Ez nagyon sok. Teljesen jó, ne parázz rajta.
28F
Dehogyi vagy. Hiszen kívanod a szexet. Heti egy meg azért nem annyira kevés. De nem is sok.
Nem illetek össze szexuális téren.
Amugy lehet csak alacsonyabb a libiďod.
Szexuálisan vonzó ember számodra a párod? Ha igen, akkor nem vagy aszexuális.
Az aszexualitásnak nincs köze ahhoz, hogy hányszor szexel az ember, vagy egyáltalán szexel-e. Jó lenne, ha normális helyekről informálódnak az emberek, nagyon sokan terjesztenek butaságokat az aszexualitásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!