Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/lányok milyen perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok milyen perverz fantáziátok van?

Figyelt kérdés
Szeretném a barátnőmmel az szexet kicsit feldobni így kitaláltam hogy belevinném egy szerepjátékba konkrétan egy betörősbe hogy én vagyok a betörő ő meg az áldozat és jól megkötözném és kényeztetném.Tudom ez még annyira nem perverz.Nektek milyen fantáziátok szokott lenni és volt amit megcsináltatok ?
2019. márc. 31. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
39%
Konkretan en most ismerkedek egy 7honapos terhes novel, es ugy latom nem utasitja el a kozeledesem, pedig van parja. Ugyhogy ot szeretnem megalazni szex kozben (seggebe, puncijaba, arcara elvezni, jol leszopatni, stb). Meg kicsit puhitom, de mar fehernemus terhes kepet is kuldott, ugyhogy nem vagyok messze tole. Meg kb 1het :)
2019. márc. 31. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szép élete lesz annak a csecsemőnek.
2019. márc. 31. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Szeretnék úgy élni, hogy nem adózom le a fizetésem felét, a másik felét meg nem költöm lakhatásra és nem remegve kell költenem alap szükségletekre.

Emellett nagy fétisem/fantáziám lenne még az adómentesség.

2019. márc. 31. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!