Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is érdekelne a bdsm ha nem molesztáltak volna?
Ezt nem tudom neked még mondani.mert molesztálást ilyen fiatal korban nem éltem meg De engem 14 éves koromtól izgat a BDSM.
Erőszakot 18 évesen éltem át egy borzalmas élmény volt és egy életre megutaltam a szexet.
De a BDSM iránti vágyam nem tört meg.
Konnyen lehet. De pl engem a Fetish elojelei ovodas koromban elojottek amit akkor nyilvan nem tudtam megmagyarazni, es a Bondage is kicsit koran kezdodott... Az SM pedig valahol kesobb jott. Tehat egyik opcio sincs kizarva. En megbekeltem vele, viszont ha erre keszulsz, minden fele keppen vegyel fel egy bizonyos tudast a temaban a testi eppseged, es az egeszseged erdekeben. Vagy legalabb a partnered rendelkezzen vele, mert ez veszelyes!! ;)
24 F
A mi lett volna, ha típusú kérdésekre nem lehet egyértelműen választ találni, de ha lehetne az sem változtatna igazán semmin.
Valószínűleg hatott rád, ha ez segít elfogadni magad, a jelenkori énedet, a vágyaidat akkor van értelme jobban belemerülni, egyébként szerintem felesleges. Inkább keress valamit amitől jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!