Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapsàg màr tényleg gyakori az hogy a làny is megdugja a fiút?
Figyelt kérdés
Baràtnöm szerint igen. Ezt szeretné velem müvelni. És azt mondja manapsàg ez màr gyakori és engedik a fiúk a lànyoknak. Màr vett is felcsatolhatóst. Tényleg igaz ez? Én eléggé félek ettöl. Am lehet izgatna kicsit hogy a baràtnöm ezt teszi velem csak félek. De viszont azt mondta akkor én is dughatom majd öt anàlisan. Ti csinàltatok màr ilyet?? F2019. márc. 30. 12:03
11/17 anonim válasza:
Igen, ez manapság normális, és elvárható
13/17 Synesztro válasza:
Az egyik cimbim pl. Szereti a kölcsönös anál ujjazást a csajával. Neki jól esik a prosztata masszázs. Nekem asszony húga felajánlotta, mivel neki van benne tapasztalata (voltak olyan pasijai akik kérték tőle) de még nem mertem élni az ajánlattal. Túl heteró vagyok hozzá.
14/17 anonymousreview60 válasza:
#13: Bakker! Egy nő szexuális örömben akar részesíteni! Mi ezen a nem hetero? Akkor az asszonnyal se csókolózol, meg sem simogatod, mert "a byzik is ezt csinálják a párjukkal"?
15/17 Synesztro válasza:
14. Nem erről van szó. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy nekem bármilyen módon odanyúljon idegen személy, tök mind1 miért. Az egy kijárat. Egyáltalán nem rajongok pld. Az análért sem, párommal párszor kipróbáltuk úgy 10 éve, neki olyan semleges élmény volt, de engem 1talán nem mozgat meg. Nem ítélem el, ha valakinek ez az örömforrás élvezetet okoz, de csak hogy egy példát hozzak fel neked, azt írtad, hogy bakker az asszony örömet akar okozni. A szado mazót sem próbálom ki, hiába élvezeti jelleggel okozna fájdalmat. Az én szexuális étrendembe 1szerűen nem fér bele. Talán már nem vagyok elég fiatal és modern felfogású ehhez lassan 40 évesen. Ez van.:S
16/17 anonymousreview60 válasza:
#15: Csak kijárat. https://www.youtube.com/watch?v=beqdxDlNnVs XD
17/17 anonim válasza:
Csináltam ilyet mar gyakran. Én szeretem. A legtöbb barátnőm is szerette. Volt hogy 2 lannyal harmasoztam es mindketten megcsináltak felcsatossal. Élvete mindenki. 30F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!