Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők járnak erotikus masszázsra? A csúnya, kövér, öregek is elmehetnek ha kifizetik?
Figyelt kérdés
Vagy aki ilyen munkát vállal, mindegy hogy ő maga férfi vagy nő, az hozzá van szokva, hogy nem csak a legcsinosabb nők veszik igénybe a szolgáltatást? Hiszen végülis a szép nőknek nincs szükségük puncimasszázsra járni, ha ezt bármelyik férfitól megkaphatják. Vagy rosszul gondolom? Szóval egy nem túl szép testű nő is ugyanolyan bánásmódban részesül ezeken a helyeken?2019. márc. 29. 15:39
1/1 anonim válasza:
Nem nagyon hallottam még nőkről, akik ilyenre járnak. Nyilván, aki ott dolgozik, az nem válogat szexi meg nem szexi kliens között, ahogy a nőgyógyász meg a fogorvos sem. A masszázs meg valószínűleg többen kimerül mint "puncimasszázs", ráadásul ha ott tényleg hozzáértők vannak, sokkal jobb élményt nyújtanak, mint egy átlag férfi.
Mondjuk őszintén szólva én csak férfiakról hallottam, akik ilyennel élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!