Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen betegségre vall, hogy valaki akit megerőszakolnak, vagy kihasználják szexuálisan, nem tiltakozik, hanem csendben tűri, esetleg élvezi is?
Figyelt kérdés
2019. márc. 29. 13:20
11/13 anonim válasza:
Éltem át nemierőszakot és nem élveztem
Nem lettem nedves és orgazmusom se volt..
De pl aki csendben turi az azért van mert sokkot kap illetve fel attól h nem csak meg gyalázzák de pl el vágják a torkát,megfojtják agyon verik,agyon szurkálják..
25N
12/13 anonim válasza:
Ez kb az a kategória, mint amikor valaki a húsába vagdal borotvapengével. Öncsonkítás, örömét leli abban, ha baja
esik és ez sok mentális probléma jele lehet, esetleg régi trauma. Azok meg akik szerint ez szexi vagy ez egy fétis, viccen kívül megérdemelnék a tarkólövést.
13/13 anonim válasza:
Te most a Pándi Bandi lányára gondolsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!