Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A maszturbálást jobban élvezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A maszturbálást jobban élvezem, mint a szexet. Ez normális?

Figyelt kérdés
Valószínűleg azért, mert túl sokat vertem, nagyjából 11 éves korom óta szinte minden nap legalább egyszer, és ehhez az ingerhez szoktam hozzá. Elég nagy lúzer vagyok, 22 lettem mire sikerült összehozni valakit tavaly, viszont abban az évben több lány is összejött, mert elhatároztam, hogy végre kihasználom a lehetőségeim... De tök rossz volt. Konkrétan alig éreztem belőlük valanit, összesen egy alkalom volt, amikor sikerült elmenni, de addigra sebesre dörzsölődött a térdem az ágyon, a többiben meg csak meguntam vagy túlzottan elfáradtam mielőtt összejött volna. Tényleg ennyi az egész? Gyenge, alig érezhető inger, amiért még meg is kell szenvednem? Számomra totál nem éri meg, úgy döntöttem maradok inkább a kezemnél, mindenkinek sokkal jobb lesz. Viszont most van egy lány, aki együtt akar lenni velem. És én is vele, minden szempontból nagyon jól kijövünk, csak... Annyira nincs kedvem dugni vele. Pedig ő rendszeresen kifejezi a szándékát, már próbálkozik extrákkal ia, hogy szívesen hozna egy barátnőjét, csak menjek végre bele, de engem valamiért egyszerűen taszít a gondolat, szerintem annyira nincs kedvem hozzá, hogy fel sem állna... Pedig nem vagyok aszexuális, sőt egyébként kimondottan magas a libidóm. Szerintetek mit tegyek? Eroltessem rá magam a dologra, hátha egyszer megszeretem?

2019. márc. 29. 10:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Most ez komoly?

Azért siránkozol mert nincs kedved szexelni? Hát akkor ne szexelj a csajokkal, és maradj a kezednél. Ezzel mindenki jól jár.

L

2019. márc. 29. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szoktasd vissza az agyad a valós szexre, mert így nagyon sok jövőbeli jó élménytől megfosztod magad. Viszont nem nagyon látom, alkalmi szexkapcsolatokkal hogy lehet ezt megoldani. Én a tiedhez hasonló helyzetben voltam, de egy stabil barátnő segítségével jöttem ki belőle, így sokkal könnyebb.
2019. márc. 29. 14:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kívánod testileg és lelkileg, szóval fejben is a nőt, nőket. Én ha szerelmes vagyok minden porcikáját imádom a másiknak.Ha csak rám néz izgalomba jövök,valamit nagyon rosszul csinálsz.

Nem értelek, mert nekem se a maszturbálás se a szex nem megy ha nem vagyok ráhangolódva, nem vagyok ott fejben. Pusztán csak a fizikai kontakt kevés,monoton reszelés semmi érzelem kinek jó? El vagy tévedve. De az is lehet nálatok férfiaknál ez máshogy megy,mindegy ki az illető csak vaginája legyen.

De a legfőbb baj,hogy rossz beidegződésed van,lassan de át fogsz állni ha félbehagysz ezzel az önkielégítős technikáddal, az elején próbáld csökkenteni.

2019. márc. 29. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
szerintem hanyagold egy kicsit a verést. Lehet, hogy túl erősen csinálod és megszokta nagyon az agyad. De vissza lehet állítani magad, olvasgass utána.
2019. márc. 30. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!