Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira unom már hogy 18-25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira unom már hogy 18-25 éves kislányok próbálkoznak nálam, mivel lehetne úgymond “elűzni” őket magamtól? F/42

Figyelt kérdés
2019. márc. 29. 10:45
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Abban lehet igaza van kedves 20-as hogy talán pláza k...at fogtam ki bár az enyhe túlzásnak számít , hogy fogtam mivel sajátmagam kerülöm messziről ezt a korosztályt de az én koromhoz képest az övéké sajnos csak “kislány” lehet.

Illetve az érdeklődési körröl nem is beszélve...

2019. márc. 29. 14:41
 22/27 Diavolino44 ***** válasza:

Hol próbálkoznak nálad?

Ez azért elég ritka jelenség. Ezért nem hisznek neked. ;)

2019. márc. 29. 15:38
 23/27 A kérdező kommentje:

Nem különösebben érdekel ki mit hisz csupán arra lettem volna kíváncsi , hogy aki hasonló cipőben jár tud e valami elriasztó megoldást.

Egyébként innen hárman próbálkoztak, a konditeremből ahová járok ketten és volt rá példa hogy szórakozóhelyeken is bepróbálkoztak.

Nem tudom mit találnak vonzónak bennem ezek a kislányok, de legalább annyira idegesítő már mint nőknek a füttyszó.

Zavar a stílusuk nagyon , egyáltalán nem olyan mint egy 35 - 45 közötti érett nőnek akik igazából vonzanak.

2019. márc. 29. 17:22
 24/27 anonim válasza:
És a 30 éves korosztály? Őket kihagytad. És ha valaki anya, az mennyire zavaró tényező?
2019. márc. 31. 21:03
 25/27 anonim ***** válasza:

Egy 18 éves kislány, de nem egy 25 éves nő!Pláne,ha még te is csak 42 vagy!De,ha ilyen egoista vagy,akkor nem lesz harmincas nőd sem!

U.I.:Nem minden 23-25 éves csak nevetgél idétlenül,de ez rólad is sokat elárul,ha te csak ilyeneket fogsz ki!;)

Üdv:25N

2020. szept. 20. 16:53
 26/27 anonim ***** válasza:
De jo lenne ilyen próblámával...!
2020. szept. 21. 14:41
 27/27 anonim ***** válasza:

Kèrdező,

Abszolùt èrtem a problèmàdat.

"nekem ez a korosztály fejletlen gyerekes , nincs közös téma csak az idétlen nevetgélés."

Mondjuk testileg nem fejletlenek mert nagyon is fejlettek, viszont belsőleg borzalmasak. Az idètlen nevetgèlès, sugdolòzàs ès figyelem felkeltèssel ki lehet kergetni a vilàgbòl. Utàlom amikor egy làny vagy nő közönsèges.

Sajnos egyre több van.

20 èvesen emiatt az idősebb korosztàlyal ismerkedtem. Sokkal kiszàmìthatòbbak voltak ès nem volt idètlen viselkedès ès vihogàs.

2024. febr. 26. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!