Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemeltem, hogy megdugott?
Figyelt kérdés
Van egy csávó, egy ideje csapta a szelet, de engem nagyon nem érdekelt. Aztán abbahagyta, ez viszont idegesített, és kicsit hergeltem, meg ilyenek...Tudom, hogy ez kicsit gonosz, meg minden, de egy alkalommal nem értett a nemből, és használt...2019. márc. 29. 09:27
11/19 anonim válasza:
Magyarul megerőszakoltattad magad. Ügyes vagy kislányom így kell ezt
De tudod amit hagynak az nem erőszak
Gondolom nem is ellenkeztél.
25N
12/19 Yskirde válasza:
Hogy lehet valaki ennyire ostoba? Nem nem a te hibád, legalàbb most ne legyél hülye és tegyél feljelentést. Nem értem, egy erőszaknál miért lenne a te hibád? Ha szex közben mondasz nemet, és mondod, hogy hagyja abba de nem teszi. AZ IS ERŐSZAK. Tény, hogy egy buta r**anc vagy, de az erődzak az erőszak
13/19 anonim válasza:
Megvárom, míg a kérdező reagál a hozzászólásokra. :-)
14/19 anonim válasza:
Arra várhatsz.:D A kérdés kamu a válaszolók meg annyira életképtelenek, hogy le se esik nekik.:D
15/19 anonim válasza:
Ha többet nem válaszolunk, akkor ránk is írsz, hogy elhanyagolunk, és majd dugunk? Jajj, de jó lesz, akkor ezután nem írok, majd a priviket nézem, babám!
28F
16/19 anonim válasza:
"Megvárom, míg a kérdező reagál a hozzászólásokra."
Arra várhatsz!
Nem kéne KAMU "kérdéseket" kiírni!
17/19 anonim válasza:
Nem tudom, ezt hörögte a füledbe?
18/19 anonim válasza:
Ezt sosem értettem, ha kamu is, akkor miért nem hülyíti a népet tovább? Arra élvez, hogy jön 10 vagy 20 válasz, Ő meg leszarja, csak elolvassa őket és jó röhög?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!