Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon salátás puncija van a barátnőmnek, hogy kell ilyennek szexelni, hogy ne nyomódjon be a hüvelyébe?
Figyelt kérdés
Eddig még sosem szexeltem ilyen lánnyal. De nagyon tetszik nekem, nagyon jó nyalogatni:P
Szét kell húzni ha berakom?
Légyszi segítetek lányok, amelyikőtöknek ilyen van:)
2019. márc. 27. 20:11
2/10 anonim válasza:
Nekem nem szokta széthúzni. Nagyon ritkán előfordul, ahogy tolja be, hogy az a bőr is megy befele, akkor kicsit megigazítja
3/10 anonim válasza:
Fu de jo lehet szopogatni, nagy makod van :D
4/10 anonim válasza:
Most ez komoly?Tényleg léteznek ennyire életléptelen fiatalok?
5/10 anonim válasza:
Csak nekem nem csúszik be a salátás puncim?
7/10 anonim válasza:
Szétnyitod mint a Révai lexikont.
8/10 anonim válasza:
Megvan a diétás salid estére! Ne panaszkodj ! 😀
9/10 anonim válasza:
Nagyon ritka, h becsúszik, de nem nagy cucc, kb. 2 másodperc igazítani rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!