Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Milyen érzés amikor a párotok nemiszerve bennetek van?
Figyelt kérdés
Arra értem amikor a partnereteken nincs óvszer. Meleg érzés ? Izgatóbb mint óvszerrel ?2019. márc. 27. 17:13
1/6 anonim válasza:
Kellemes nagyon. Izgatóbb.
Inkább olyan síkos, igazából a hüvely belülről melegebb, mint a pénisz, szóval nem meleg érzés.
2/6 anonim válasza:
Fizikailag nem tapasztalok különbséget. Mint tudjuk, a hüvelyben nincsenek idegvégződések, stb... tehát csak a “teltségérzet” van.
El tudom képzelni, h valakinek izgatóbb gumi nélkül, de az fejben dől el - az pedig baromi nagy hatással van a szexre.
3/6 anonim válasza:
Feszítő
Egyiket se élvezem. Csak ki birom
4/6 anonim válasza:
Mesés. A gumit igen is érezni. Sztem a nőknél is elvesz a dologból. De..bőr a bőrrel...erezni minden miniméterét ahogy mozog. Tudni hogy olyan közel van hozzam ahogy ember csak lehet. Isteni :)
5/6 anonim válasza:
Nincs kulonbseg benne h gumi vagy siman
Amugy kellemes erzes
6/6 anonim válasza:
Mi utáljuk gumival...
Anélkül viszont.. igazi mennyország. Én mindig forrónak érzem a páromat, szeretem érezni meddig van bennem és szorongatni a szerszámát “belül”.
Sokkal közelebb érzem magamhoz, mint gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!