Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM kedvelő fiúk, miket szerettek?
Nos, alapból én egy nagyon erős Szubmisszív és mazochista hajlamú egyénke vagyok. Amit a párom elfogadott és szeret persze, DE; mint kiderült ő is eléggé élvezi, ha én bilincselem ki őt, és teszem amit "akarok".
Csak itt azzal van a baj, hogy nem vagyok túl kreatív ilyen téren, így tippeket/ötleteket szeretnék kérni tőletek, vagy csak a tapasztalatokat, hogy mit szerettek, ha művelnek veletek. Ez kicsit hülyén volt megfogalmazva, de sebaj. Jöhet privátba is, nekem teljesen mindegy, csak tényleg király ötleteket akarok amit "élvezhet" a párom, és persze a józan ész határain belül van, sérülés nélkül.
Jó, kezdjük a bilincseléssel.
Hasra fekteted és hogcuff. Egy bilincs a csuklójára. Egy a bokájára. Majd ezt a kettőt egy harmadikkal, vagy karabinerrel összekötöd. Hadd vergődjön.
Adj rá nyakörvet, így a kezeit bilincselheted a tarkója mögé, a bilincs karikájához.
Bilincseld ki X-alakban az ágyhoz vagy a falhoz. 4 bilincs kell hozzá.
Dugjál meg egy másik nőt felcsatizóssal előtte úgy hogy ő le van kötözve és ti szexi ruciban vagytok.
Az is épp elég lesz neki a szenvedéshez, hogy nem tud magához nyúlni és te sem vele hanem a másik lánnyal foglalkozol.
F/42
Ígérd meg neki hogy rendelsz egy dominát aki megbilincseli és elveri. Te ezalatt masztizni fogsz, majd a dominával puncihoz terelteted a barátod, aki ostorral motiválva nyal majd ki.
Amíg ezt hallja, elégítsen is ki a nyelvével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!