Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen gyakran szopjátok le a fiútokat?
Mikor volt akkor Napi 2x
Pirosnapokon is nem volt kifogás szopás az jár..
Nagyon ritkán fordult elő h ne szoptam volna le exem vagy ne vertem volna ki neki..
Ez alap.
25N
1 nem követelték.
2 nem alázkodtam meg
3 ha nem szeretnèm nem csináltam volna
4 ezt én is élveztem.
5 görcsre ott a görcsoldó,de egy orgazmus is jó fájdalom csillapító
6 annyira fáradt még nem voltam hogy egy 15 percem ne legyen a páromra,pedig én voltam egesznap a hasfájós csecsemővel.
14es. Nem vagyok bomba nő ez tény de nem is aláznotok meg...
A másik meg alap h olyannal nem jön össze az ember aki nem fogadja el a gyermeked
Gátlásom nincs ez miatt
Sértegethetsz a hájam le pattintja szóval nem érdekel. Persze igaz amit írsz szerintem egy nemierőszak után nem én vagyok az egyedüli nő aki félné a behatolástól...
Az orális szexet meg már az előtt szerettem csinálni a párjaimnak mielőtt történt az a dolog. Az orál a petting része. Ez nem kompenzálás...
Valószínűleg Te csak azért sértegetsz engem a külsőm (amit nem láttál élőben meg amúgy se),Mert egy nő sincs aki hozzá érjen a pötsödhöz nem hogy még magától és örömmel bekapja és szopja neked ..
Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!