Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti milyen gyakran szopjátok le a fiútokat?

Figyelt kérdés

2019. márc. 26. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%

Mikor volt akkor Napi 2x

Pirosnapokon is nem volt kifogás szopás az jár..

Nagyon ritkán fordult elő h ne szoptam volna le exem vagy ne vertem volna ki neki..

Ez alap.

25N

2019. márc. 26. 23:59
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Mi az, hogy jár? :D jézus... Nincs kifogás? Hulla fáradtan, görcsölve pl, tudod ki állna neki szopni... Az sem normális, ha követelik, elvárják, mert az jár...
2019. márc. 27. 00:07
 13/20 A kérdező kommentje:
11-es bombanő lehet, ha így gondolkodik. Remélem a te barátod is szereti viszonozni, mert megérsemled. :-D
2019. márc. 27. 00:12
 14/20 anonim ***** válasza:
37%
11-es felhőcske amúgy, és nem attól bombanő valaki, hogy megalázkodik... Millió gátlással és megfelelési kényszerrel rendelkezik, mivel pl a gyerekét is el kell fogadnia az aktuális pasijának...
2019. márc. 27. 00:17
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

1 nem követelték.

2 nem alázkodtam meg

3 ha nem szeretnèm nem csináltam volna

4 ezt én is élveztem.

5 görcsre ott a görcsoldó,de egy orgazmus is jó fájdalom csillapító

6 annyira fáradt még nem voltam hogy egy 15 percem ne legyen a páromra,pedig én voltam egesznap a hasfájós csecsemővel.

2019. márc. 27. 06:51
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

14es. Nem vagyok bomba nő ez tény de nem is aláznotok meg...

A másik meg alap h olyannal nem jön össze az ember aki nem fogadja el a gyermeked

Gátlásom nincs ez miatt

2019. márc. 27. 06:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem most jó lenne 4 naponta is, jelenleg nincs barátnőm :)
2019. márc. 27. 08:10
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Jajj felhő hagyjuk már. Adott egy dagi anyuka, aki fél a behatolástól... Majd biztos nem kompenzálni akarod a defektjeidet az ilyenekkel... Mondhatsz itt bármit, mennyire szereted csinálni, meg ez nem kényszer, csak magadnak bizonygatod, de épp elég dolgot elárultál ezen az oldalon már magadról. ;)
2019. márc. 27. 09:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Sértegethetsz a hájam le pattintja szóval nem érdekel. Persze igaz amit írsz szerintem egy nemierőszak után nem én vagyok az egyedüli nő aki félné a behatolástól...

Az orális szexet meg már az előtt szerettem csinálni a párjaimnak mielőtt történt az a dolog. Az orál a petting része. Ez nem kompenzálás...

Valószínűleg Te csak azért sértegetsz engem a külsőm (amit nem láttál élőben meg amúgy se),Mert egy nő sincs aki hozzá érjen a pötsödhöz nem hogy még magától és örömmel bekapja és szopja neked ..

Erről ennyit

2019. ápr. 5. 14:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Kiscsillag mellé lőttél, nincs farkam. ;)
2019. ápr. 5. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!