Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak számomra vonzó, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak számomra vonzó, ha egy lány meghízik vagy más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Illetve van olyan lány akit ez nem zavar, ha a párja kedveli a hurkácskáit?

2019. márc. 26. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen ilyen srác.
2019. márc. 26. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Nőként írok. Sose voltam nagyon vékony, de kövérnek se mondanám magam. átlagos testalkatú vagyok, de van egy pici pocakom, amit próbálok eltüntetni. Ahogy az edzés hatására kezd egyre kisebb lenni, a párom szomorúan kérdezte meg, hogy muszáj változtatnom magamon, mert neki jobban tetszem, ha kicsit teltebb vagyok... Nagyon meglepett, mert azt hittem, mindenki az igazán vékony lányokra bukik... Szóval van olyna, akinek ez tetszik, de nőként nagyon meglepő, ha ilyennel találkozom :)
2019. márc. 26. 22:31
 3/11 A kérdező kommentje:

Jó ilyet olvasni. :)

Én mindíg csak fitneszlányokba vagy olyanokra akadok akik fogyni akarnak nagyon.

Pedig a dundik tetszenek. És az is tetszik, ha jó az étvégyuk. :)

2019. márc. 26. 22:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Ez nekem is nagyon bejön, kár hogy sehol sem találok ilyen nőt...

26F

2019. márc. 26. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon nem vagyok vékony és nem is akarok az lenni, az nem én lennék és én így szeretem magam. Szóval nyilván nem zavar ha párom is szereti :)
2019. márc. 26. 23:58
 6/11 Meowka ***** válasza:
100%

Eeeh, én mindig is elég husi voltam, és hát igen van itt-ott hurkácska, de... Nekem volt már olyan párom, aki kifejezetten szerette, és igaz szétmentünk, de neki mondjuk mostis olyan husi barátnője van. Az én mostani párom meg inkább elfogadja, hogy ilyen vagyok, na meg azért a nagy popsimat imádja is 😂🤣

Szóval szerintem sok olyan lány van akit ez nem "zavar".

2019. márc. 27. 02:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem szeretem a túl telt, kövér lányokat, de nyáron előfordult már többször is, hogy iszonyúan felizgultam olyan nőkre, akik szűk ruhában voltak felöltözve, és lapult a hasukon (jó nagy has), meg a nagy telt mellükön a ruha, a vastag combokat meg amúgy is kedvelem. Szóval furcsa a dolog, van akin tetszik, van akin nem.
2019. márc. 27. 14:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

én imádom a duci lányokat föleg ha nagy az étvágyuk vagy ha szeretnek a hurkás pocikhu

z még hurkát adni

2019. márc. 27. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
A 100-120 kg feletti nők tetszenek
2019. márc. 28. 05:34
 10/11 anonim ***** válasza:
78%

Én 48 körüli, kicsit talán vékonyabb lány voltam, amikor a korábbi barátommal megismerkedtem. Ő jobban szerette, ha több mindent lehet fogni egy nőn. Az elején nem, csak később kezdtem észrevenni, hogy egyre fontosabb számára, hogy egyek. Ha nem voltam éhes, akkor is valamivel tömött, általában édességekkel vagy különféle nasikkal. Ahogy idővel elkezdtem hízni, nagyobb pocakom lett, egyre többet dicsért és fogdosott. Utána már hagytam magam és átadtam az élvezeteknek. Már nem vagyunk együtt azóta, de 15 kilót magamra szedtem, ami jócskán látszik rajtam, már rég bele sem fértem az akkori ruháimba.

Korábban sosem volt rajtam felesleg, így furcsa volt, hogy meghíztam, de élvezem és gondolkodom még 10 kiló plusszon.

Úgyhogy vannak ilyen lányok :)

2019. márc. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!