Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom erényövet hord, lehet attól baja ha egy hónapig nem élvezhet el?
hetente egyszer szokott elélvezni, általában, vagy max plusz 1-2 nap.
most viszont csinált egy olyan dolgot, amiről jól tudja h nagyon utálok. aztán még ő kérte, h büntessem meg... mikor mondtam h 1 hónapig nem élvezhet el, akkor rögtön visszavonta, meg azt mondta, h az egészségére káros lenne.
tényleg baja lehet tőle?
(amúgy ezt nem úgy kell elképzelni h 1 hónapig egyáltalán nem veszem le róla, tud fürdeni meg minden, pár naponta lekerül csak olyankor nem nyúlhat magához)
vannak itt olyanok akik tapasztaltabbak ebben?
köszi a válaszokat. már 12 napnál tart..
eddig am. 10 nap volt a maximum amíg rajta volt.
azt hiszem most esett le neki h tényleg nem kerül le egy hónapig... emiatt amúgy nagyon sokat nyavalyog, és folyton nyaggat h engedjem ki.
aki már tapasztaltabb, van ötletetek ezt az állandó nyaggatás, nyűgösködés ellen mi a megoldás? már mondtam neki, h plusz időt kell majd bezárva töltenie, de azt ő is tudja, h 1 hónap után már nem lesz szívem tovább büntetni.
szia!
mi a helyzet? sikerült kibírnia a barátodnak a teljes hónapot? elárulnád mik a tapasztalatok?
igen, sikerült.
azt kell mondjam nagyon jó élmény volt mindkettőnknek. a hónap második felében már nem nyűgösködött egyáltalán... ahogy mondta, sikerült megszoknia, és egyébként sokkal energikusabb lett. nekem meg egyszerűen csodás volt az egy hónap hiszen minden nap megpróbált a kedvemre tenni.
csak az utolsó pár nap volt, amikor már majd meg őrült.
de a végén már büszke volt magára h ilyen rekordot kibírt.
mikor letelt az 1 hónap a szex hatalmas volt. még sose élvezett ekkorát szerinte.
de a legjobb nem is ez volt... mikor megint felvette ő biztos volt benne h megy minden a régiben és csak egy hétig lesz rajta.
közöltem vele, hogy mivel ilyen jól kibírta ezt az egy hónapot, miért ne lehetne megint egy hónapig rajta? látnotok kellett volna az arcát. :D nem is igazán tudott kinyögni semmit...
de amúgy május már sokkal könnyebben ment, kevesebb duzzogás, azért volt h eléggé frusztrált volt. részemről meg ugyanúgy élveztem...
de ez is eltelt kibírta abszolút semmi baja nem lett tőle. azóta meg mivel itt a nyár 2 hetente veszem le róla. megfigyeltem hogy minél tovább van rajta annál jobb mindkettőnknek. sajnos a heti orgazmusról le kell mondania de hát ő mondta h szereti a határokat feszegetni.
Wow, akkor nagyon belehuztatok :)
Neked nem hianyzik a parod farka ilyen hosszu ideig? Vagy karpotol helyette massal? ;)
Neki nem szokott igy ejszakai magomlese lenni? Alternativ modon nem szokta izgatni magat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!