Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány centi vastag farok számit vékonynak?
Figyelt kérdés
2019. márc. 26. 09:24
11/16 anonim válasza:
Itt nincs senki tobb felhasznaloval. Csak gondolom feltuntel par embernek, mint ahogy nekem is. Minden hasonlo kerdes ala leirod, hogy neked kicsi, 12 semmire nem jo, vekony, harangozol, stb. :D mondjuk kulonosebben nem erdekel. Ha ezert jarsz ide, es ha ettol megnyugszol, akkor hajra. De a huszadik ilyen kerdes alatt ezek a kommentek utan ne csodalkozz, ha varni fognak, hogy hol vagy mar. 😁
12/16 anonim válasza:
ma 21:34. Nem kell aggódnod, megmondhatod a többi hasonló vicces haverodnak is, hogy nem sokáig leszek már itt. A kötél mindig biztos megoldás!
13/16 anonim válasza:
Kötél? Az túlzás. Spárga is elég lesz: menet-menet mellé tekerd körbe, attól vastagabb lesz.
14/16 anonim válasza:
Jo, hulyeseget nem kell csinalni azert. Es nem is itt kell sajnaltatni magad. Senki nem a mereteden nevet, hanem azon, hogy minden kerdes ala sablonba erkezik ugyan az a valasz. Nem csoda, hogy varjak. Lassan fogadas is lesz ra. Talalj valami elfoglaltsagot magadnak ez az oldal helyett... en se tudom minek nezek fel neha, mikor full kamu az egesz. Foleg ez a farokmeregetosdni. :D Epeszu normalis ember nem olvassa ezt a szart. Attol hogy ilyeneket olvasol, meg elasod itt magad minden kerdesnel nem lesz jobb. Annal inkabb csak magadba zuhansz.
15/16 anonim válasza:
Én már sokszor vigasztaltam, hogy neki volt már csaja nekem még az se, pedig kicsit vadtagabb és nagyobb mint az ővé. De nem hatotta meg....😕
16/16 anonim válasza:
Hat az olyan embert aki belebeszeli magaba a magaet nehez meggyozni. Foleg olyat mint o, aki folyamatosan teszi. En tudom, mert en is depi vagyok jopar eve. Csak en nem ilyen dolog miatt. En is annyi minden hulyeseget bebeszeltem magamnak, hogy fele sok. En kb sajat magam felidegesitem, es meg ra is teszek 2 lapattal. Ezek allatalaba a boldogtalansagbol jonnek, stresz, stb. es meg csak annal inkabb lehuzza magat az ember. Jo, neki sajnos van oka ra, de en neki csak azt tudom javasolni, hogy keressen egy olyan csajt, akit nem erdekel a meret, vagy aki alapjaraton nem tud elmenni huvelyi uton. Nem hiszem el hogy nincs ilyen csaj... most akkor mondom azt, hogy ha a valaszolo mondjuk helyes pali, akkor vegyen le a mercebol. Ha ilyen top csajokat keres, mert nem allna szoba a sajat kinezete miatt ugymond rondabb csajjal, akkor sok godrot fog meg itt asni maganak a kerdesek alatt. Most mondanam azt, hogy keressen olyat aki orul, hogy egyaltalan van neki, de szerintem ez csunya lenne. Es nem a 2 fogu putris kiscsajokra gondolok azert. De o is sajat magaval baszik ki kb ahogy en ahelyett hogy osszeszedne magat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!