Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha majdnem megfojtott szex közben?
Nem normális, de ha mondjuk kinyitnád a szádat és elmondanád neki, h ezt te ilyen durván nem élvezed és legyen óvatosabb akkor biztos h vissza venni.
De így h nem szólsz azt hiszi h te is élvezed.
L
Nem akarlak megbántani, de a helyedben azért magamnak is feltenném a kérdést, hogy normális-e, hogy bennem egyáltalán felmerül az, hogy vajon normális-e, hogy majdnem megfojtott a partnerem szex közben.
Szerinted ő feljönne ide megkérdezni, hogy "Normális, hogy a szexpartnerem majdnem leharapta a farkamat szex közben?"
Komolyan képes vagy az életedet kockáztatni csak egy pasi miatt?
Vagy a testi\szellemi éppségedet kockáztatni?
Tudod milyen súlyos károkat okoz az ha az agyad nem jut megfelő oxigéndús vérhez? Ha túl is éled akkor lehet egész életedre megnyomorodsz ... Kell ez neked ?
A szex kompromisszumos és konszenzusos valami... Meg kell beszélni a dolgokat. A fojtogatás szerintem egy beteg valami mert az agresszió és a szex nem összeférhető. Valakire vagy vágyok és kedves nekem vagy bántani akarom és egyszerre a kettő nem megy.
Szerintem mindenképp hagyd ott. Kár h nem velem szexelsz, én nem fojtogatnálak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!