Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Akik nincsenek párkapcsolatban milyen sűrűn masztiztok?
Figyelt kérdés
Esetleg ha kapcsolatba kerültök akkor egyáltalán nem csináljátok vagy csak kevesebbet?2019. márc. 24. 20:27
1/9 anonim válasza:
nem voltak kapcsolatban akkor heti 2-3 alkalommal, kapcsolatban maximum 1x ha nem találkozunk az adott héten
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok :) Esetleg oda lehet írni a kört is :)
2019. márc. 24. 21:04
4/9 A kérdező kommentje:
*kort
2019. márc. 24. 21:05
5/9 anonim válasza:
Hetente 2x-3x... menzesz alatt akár naponta.
Kapcsolatban heti 1x-2x. 26N
6/9 anonim válasza:
Hetente párszor, ha van barátom akkor ritkábban attól függ épp milyen hangulatom van
7/9 anonim válasza:
Én naponta legalább egyszer, de van, hogy 3X is. Bár, ha kapcsolatban vagyok akkor is szexelek mindennap 1-2X.
27
8/9 anonim válasza:
Menszesz alatt ne nyomjátok csajok,,
9/9 anonim válasza:
Attól függ, épp milyen hangulatban/stresszállapotban vagyok. Általában mondjuk egy pár nap eltelik. Ugyanaz volt kapcsolatban, mivel általában egy fétisre gondolok közben, nem szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!