Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellszexhez tippek?
Figyelt kérdés
A barátom szeretné kipróbálni, de nem tudom milyen póz ajánlott ehhez. Valami tipp? Néztem filmeket erről, utánanéztem de a filmekben minden nőnek minimum D-s szilikoncicije van, azok közé nem nehéz betenni.2019. márc. 23. 18:13
1/17 anonim válasza:
Tegye a farkát a melled közé majd a két melledet nyomd össze a farkára és dughatja ...
2/17 A kérdező kommentje:
és milyen póz jó ehhez? térdeljek elé vagy nem tudom. mert néztem videókat, hogy a nő a pasi elé térdel és úgy de nekem nincs D-s szilikonmellem :D
2019. márc. 23. 18:18
3/17 anonim válasza:
"nem tudom milyen póz ajánlott ehhez"
Képzelhetem milyen szaftos szexuális életetek lehet,ha még egy ennyire egyszerű és egyértelmű dologhoz is más segítségére szorultok.
4/17 anonim válasza:
#1 vagyok újra : Ehhez nem kell semmi extra póz ... ülj le az ágyba és a srác térdeljen előtted .... a lényeg hogy a farka egy magasságban legyen a melledel és úgy akkor kényelmes lesz ...
5/17 anonim válasza:
#1 első vagyok : van egy két jó póz de az mellfüggő szóval ha küldesz egy képet a meleldről tudok mondani megfelelő pózt
6/17 anonim válasza:
Mi úgy csináltunk hogy én feküdtem és a párom fölém térdelt úgy hogy a farka a mellem magasságában legyen és párnát tettem a hátam alá. Így kényelmes volt mindkettőnknek.
7/17 A kérdező kommentje:
3. nem a szexuális életemről tettem fel kérdést, de örülök, hogy erről képzelegsz, hogy mennyire lehet jó vagy nem.
köszi a válaszokat :)
2019. márc. 23. 18:41
8/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
igazából csak érdekelt volna kinek, hogy megy ez a legjobban. ki mit ajánl ami bevált.
2019. márc. 23. 18:43
9/17 anonim válasza:
Eredeti D-s a mellem.
Ex ágyon feküdt én lábai közt térdeltem ,összefogtam és Ő alulról mozgóz néha szoptam közben. Veszélyeztetett terhes lettem 27.héttől. szex tilos volt.
N
10/17 anonim válasza:
Tipp: Nagy farok! Nagy, viszonylag puha cicik, amelyek összenyomhatóak! Szeresd ha ráélveznek a melleidre!
De ha bekapod a végét amikor élvez ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!