Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm pár napja bepisilt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm pár napja bepisilt véletlenül. Nem birta ki a wcig és par méterre tőle megtörtént a dolog. Pont előttem és lattam végig. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
Azóta szinte vegig ez jár a fejemben és nagyon izgat visszagondolva is. Ott helyben is azzonal felizgatott. Normalis ez?

2019. márc. 22. 08:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Elmondom én mit csináltam volna :-)

Odamegyek hozzá abban a pillanatban, amikor ezt meglátim és erősebben az átlagnál hátulról megfogom a nyakát, megcsókolom atomfinoman és közben a másik kezemet a puncijához szoritom, miközben pisil. Ha csak bugyi van rajta (vagy semmi), akkor pedig a csiklójára szoritom két ujjamat. :-)

És mindezt addig csinálom, mig abba nem marad a pisilés.

És ott rögtön lefektetem a földre és elnyalom, amig nem kell neki megint pisilni az élvezettől.

Én igy jártam volna el :-)

2019. márc. 23. 06:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A bepisilés lehet a pisiszex egy formája, semmi gond nincs azzal hogy izgat. Megjegyzem engem is.

Mindenképp beszélj vele erről, még az is lehet hogy beépítitek a szexuális életetekbe.

Az a baj, hogy az emberek összemossák ezt a hajléktalan bevizelőkkel, meg részegen bepisilőkkel,pedig óriási különbség van a szexuális indíttatású és a korábban írt verziók között! Akit ez felizgat, nem igénytelen, kulturáltan csinálja..

2019. márc. 26. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Nálam nem normális de másnál igen.
2019. márc. 27. 04:49
 14/17 anonim ***** válasza:
80%
Teljesen normális! Utána fix . hogy letámadtam volna a helyedben :P hm es nyali fali :P
2019. máj. 19. 06:20
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

#11 vagyok megint.

Hagyjátok már ezt a megbeszélést, nem lehet felszabadultan megbeszélve szeretkezni. Az olyan programozásféle, megbeszéltük és kezdjük a végrehajtást : NOW !!!

Én biztosan legközelebb leitatnám édes pezsgővel, vagy Baileyssel, mig be nem pisilne megint, és kérdés nélkül szeretkeznék vele, bár úgyis nyalva-ujjazva pillanatok alatt jönne benne az érzés, hogy mindjárt bepisil. Na ilyenkor széttárnám a karját és a két csuklójánál fogva leszoritanám az ágyra és úgy massziroznám a nyelvemmel a csiklóját, addig, mig be nem pisil, ott, úgy ahogy van.

Mert hogy bekövetkezne az biztos.

Hát ennyi.

2019. máj. 20. 06:38
 16/17 anonim ***** válasza:
24%
#15 úgy úgy ! ;) szanaszét nyalnám még be nem pisil , utána meg egy cseppig mind a puncijáról felnyalnám :P
2019. máj. 21. 14:43
 17/17 erogeen ***** válasza:
81%

Ez normális, engem is felizgatnak az ilyenek.

Ám nem mindenki fogadja el. Ez egy fétis, ami pl nekem is van. Szinte megőrülök, ha látok egy lányt, akinek nagyon kell. Én is időnként sokáig, túl sokáig tartogatom.

2020. okt. 29. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!