Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban a nők be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban a nők be szokták jelenteni, a férfinek, hogy "megjött"? Nálatok, hogy van?

Figyelt kérdés
Csak azért írtam ki ilyen furcsán, hogy nők és férfiak is tudjanak válaszolni.
2019. márc. 21. 15:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Nálam általában tudja, az olyan napokon szoktam neki panaszkodni hogy fáj a hasam mert épp meg van. De volt már olyan hogy szex után közöltem vele, mikor rákérdezett arra hogy mi volt ez a vér szag. Bár mi az olyan napokon is szexelünk szóval nálunk megszokott dolog :D

18L

2019. ápr. 22. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Általában elmondják a csajok. De kiderül egészen biztosan, mert mindig szexelni akar az ember, és akkor mondja a lány hogy: itt van Piroska néni, Mama Pestről, pirosbetűs ünnep van, de egyébként is kiderül a viselkedésükből, mert már pár nappal előtte érződnek a sűrű felhők az égen. Még szerencse hogy a legtöbben ilyenkor is szeretnek szexelni, a szex görcsoldó hatása miatt!

F/60

2019. ápr. 22. 13:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, mindig elmondtam előre, szexkapcsolatban is tudta a pasi kb. mikor jön meg.

N

2019. ápr. 22. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"Elég ideges volt a csaj, szóval meg is egyeztünk, hogy aznap, amikor "megvan" neki, nem is találkozunk.

Nem tudom, más nő hogy viseli a dolgot, de nála nagyon brutál volt."

Szegénykém! Ilyenkor (vagyis én inkább az előtte lévő napokon) nagyon hülyék tudunk lenni, néha még magamat sem bírom elviselni. :D

"Még szerencse hogy a legtöbben ilyenkor is szeretnek szexelni, a szex görcsoldó hatása miatt!"

Csakhogy ilyenkor nagyobb a fertőzésveszély a nyitottabb méhszáj miatt.

2019. aug. 26. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!