Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szavakkal is szoktad irányítan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szavakkal is szoktad irányítani a párodat szex során?

Figyelt kérdés
Vagy csak testbeszéddel?
2019. márc. 21. 10:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Melegek válasza is érdekes lehet. Meg használtok e csúnya szavakat.
2019. márc. 21. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Szoktam szavakkal is , a legegyszerűbb modja tudatni a másikkal éppen mire vágyok
2019. márc. 21. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szavakkal is, nyögésekkel, stb.

N

2019. márc. 21. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak kapcsolat elején, utána már magától is tudja mi jó nekem vagy legalábbis elég egy kis mozdulat/rezdülés.
2019. márc. 21. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem néha feldobja a szexet, de partnerfüggő.
2019. márc. 21. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ritkán. Inkább csak az aktus elején, vagy ha valamit másképp szeretnék, pl. mert fáj vagy ilyesmi. Ahogy belejövünk és kezd egyre jobb lenni, úgy egyre kevésbé lennék képes beszédre. Akkor már csak sóhajok, meg nyögdécselés van.

24/B/L

2019. márc. 21. 11:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, bár miközben az orgazmus szélén vagy és az agyad rózsaszín puncsban úszkál elég nehéz értelmes szavakat kisajtolni hogy gyorsabban vagy erősebben vagy valami.
2019. márc. 21. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írányitom,szükség sincs rá..illetve nem is beszélünk, sehogyan sem. Nálunk nem bejövös
2019. márc. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!