Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm túl féltékeny?
Figyelt kérdés
Kb két éve vagyunk együtt, és kezdetben nem volt ilyen gond. Azonban akkor elkezdtem edzeni az ő kérésére, mert azt mondta, számára fontos, hogy egy pasi izmos legyen. Aztán ez idővel elkezdett látszani, mostanra elég egyértelműen és ezt a környezetemben elő nők is észreveszik, ő pedig egyre azresszívabbá vált. Ha csak nézelődök az utcán, már nekem esik, ha kések öt percet otthonról, lekiabál, hogy biztos csalom és hasonlók, szinte hisztérikus. Ez azért igazán dühítő, mert kizárólag az ő kedvéért kezdtem edzeni, én tökéletesen jól éreztem magam túlsúlyosan is, neki kellett ez.2019. márc. 21. 09:45
2/7 anonim válasza:
Jaj. Ez a csaj elég betegesen féltékeny már. Beszélj vele, h ezt mind miatta csináltad. És h ha nem hagyja ezt abba akkor a kapcsolatotoknak nem lesz jövője.
L
3/7 A kérdező kommentje:
#1: kirakni nem szeretném, akkor alapból el sem kezdtem volna, hanem maradok a videojatekaimnal meg a KFC-nel. De ha mar ezekrol lemondtam miatta, legalabb bizhatna bennem:D probaltam beszelni vele errol, mindig az lett hogy sajnálja es megigeri hogy többé nem fordul elo, aztan megis. A multkor talalkoztam egy volt lany osztalytasrammal az utcan aki megfogta a karom, hogy de osszeszedtem magam, hat csodalkoztam, hogy nem olte meg a nezese alapjan.
2019. márc. 21. 09:51
4/7 anonim válasza:
Minden szerelem - a legnagyobbaké is - halála a féltékenység!!!
A féltékenység nem gyógyítható, és egyre súlyosabb és így egyre elviselhetetlenebb!
Szabadulj meg a nőtől mielőbb, mert nagyon meg fogja keseríteni a napjaidat!
5/7 anonim válasza:
Sajnos egyet kell értenem az előzővel, az erős féltékenység lelki eredetű betegség, nem tudod beszéddel megoldani. Nem fog változtatni a hozzáállásán, erre kb fogadni mernék. Vagy elfogadod ilyennek, vagy koccolsz a csajtól.
6/7 anonim válasza:
Csak szeret téged nagyon, és félt. Valahogy meg kéne ezt beszéljétek, nem a szakítás a megoldás egyből.
7/7 anonim válasza:
#6 Ez nem igaz. Saját magát félti, nem a srácot. Azzal, hogy megfojtja a kérdezőt és ellehetetleníti az életét kb, pont nem fejezi ki a szeretetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!