Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor rossz egy nő a szexben?
A barátom azt mondta hogy nem vagyok jó az ágyban, de nem tudom eldönteni hogy csak viccelt-e vagy komolyan gondolta.
Ő az első barátom, én vagyok a szexben az aktívabb fél igazából főleg ezért esik rosszul a dolog. És kérdezem h hogyan szeretné de ott akkor csak hallgat és nem szól semmit.
Legutóbb 2szer elélvezett egymás után, nem tudom most már elbizonytalanodtam mit és hogyan kellene csinálnom. Meg azt sem tudom hogy akarom e vele, de ez már egy más tészta.
Azt mondta h rosszul pozícionálom be magam a farkán, de h ez konkrétan mit jelent azt nem mondta. Meg hogy nem mozgok elég gyorsan. A puncim nem elég szűk azt is megkapam és hogy megkérem hogy ne legyen gyors ha análozunk. De én azt nem tudom gyorsan mert fáj.
Rászorítok a farkára mikor bent van és 3-4lökés után le kell állnia h ne menjen el hamar.
Nem tudom eldönteni h most min változtassak, vagy miért nem szól közben ha baja van.
Mikor számít egy nő rossznak a szexben?
Tudom hogy hagynom kellene, nem direkt vagyok ilyen, ha felizgat akkor szeretem egyszerűen kényeztetni.
Mindegy legközelebb majd akkor hagyni fogom őt kibontakozni.
Azt nem értem én sem hogy miért nem mondja ott, akkor
Szerintem itt nem veled van a baj, hanem a barátoddal. Dobd ki a francba! Nem is értem hogy tudsz vele szexelni mikor ilyeneket mond... :O
"rosszul pozicionálom be magam a farkán" :DDDD ez a mai napom legnagyobb poénja :DDD
Pozicionálja be a farkát a kis kezébe ahogy akarja
Ez egy gyökér már ne haragudj
25N
#3-as vagyok
Én is szeretem kényeztetni a pasimat nagyon, de ez mindig kölcsönös, mivel ő is rám van állva.
Nem ezt mondtam!!!!
De azért nem normális, hogy te mindig csak adsz, kényezteted, ő meg viszonzásként olyanokat mond, amikért egyenként is kivágnám a francba, nemhogy így egyben.
Egyébként túl sok tapasztalatom nekem sincs, talán csak az, hogy idősebb vagyok valószínűleg jóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!