Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legperverzebb szexuális vágyatok?
Figyelt kérdés
Mi az,amire titkon vágytok,hogy egyszer valaki megteszi veletek, valakivel megélitek ?2019. márc. 20. 16:50
1/14 anonim válasza:
A barátnőm úgy tesz, mintha szeretkeznénk. Kikötöz, minden megy a dolgok rendje szerint.
De...
Ezúttal jön a csavar.
Belép a szobába egy tőlem teljesen eltérő adottságú férfi.
Izmos, magas, nagy intim mérettel rendelkezik.
És minden lyukát megtömi a barátnőmnek, a szemem láttára. :D
28F és 26L
2/14 anonim válasza:
Összejönni egy fiatal lánnyal mivel én már vén kecske aki a sót nyalja 40+ és a plussz az lenne ha lánynak a barátnője is ott lenne egy édeshármashoz !
3/14 anonim válasza:
1: hármas 2ffi 1 nő, 2 nő 1ffi
2: végignézni egy part szex közben.
3 idősebb nővel lenni
4/14 anonim válasza:
Sokáig nem sikerűlt orgazmust elérni. Egyszer láttam egy dagi pasis szexfilmet amitől benedvesedtem. Majd a maszti közben rágondoltam és... óriási érzés volt. Majd az élet úgy hozta, hogy megismerkedtem egy ilyen kaliberű emberrel akivel beteljesűlt az álmom.. és azóta is szerelmi kapcsolatban élünk!
5/14 anonim válasza:
Szeretném egyszer egy másik csaj popsiját nyalni, meg egyszer beleélvezhetnének a fenekembe :P
6/14 anonim válasza:
Szeretném fiatal pasival látni a nejem de nem birom rá beszélni
8/14 anonim válasza:
A lábfétis minden formáját kipróbálni egy nővel.
9/14 anonim válasza:
Jó lenne egy olyan lánnyal, legalább csak beszélni is, aki szereti ha az ágyban dominansak vele. Hajhúzás, elfenekelés, hasonlók :)
10/14 anonim válasza:
Nincs ilyen.Amit akartam amire vágytam, teljesült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!