Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől mehet egy férfi ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől mehet egy férfi ilyen hamar?

Figyelt kérdés

Ha van egy pasi aki valószínűleg pár hónapja nem szexelt(bár ez nem biztos csak feltehetőleg)

Es lefekszik egy lánnyal, majd 2 perc után elmegy de hiába csinálják még 4x ugyanolyan ahamar elmegy, az mitől lehet?

En úgy gondolom ha sokáig nem is szexelt, bírnia kellene, mert igy az jön le hogy amúgy sem bírja sokáig. 28 éves ferfiről van szó.

Köszi a válaszokat

20/L

2019. márc. 19. 00:58
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
*mitől mehet el
2019. márc. 19. 00:58
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyorstüzelő
2019. márc. 19. 01:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Elmegy, majd utána még 4x elmegy 2 perc alatt? Ilyen létezik? Mármint ilyen hamar egymás után senki nem megy el, nem ám négyszer.
2019. márc. 19. 01:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Összesen 5x ment el a pasi, nyilván nem percek leforgasa alatt, pontos időt nem tudok, de may pár óra volt az együtt töltött idő
2019. márc. 19. 01:09
 5/16 anonim ***** válasza:

Pár óra alatt elment ötször és mind az ötször kb 2 percig bírta?

Az a durva, hogy ennyiszer fel sem áll neki. Szinte fizikai képtelenség az, hogy ennyiszer egymás után felálljon, majd újra és újra ne bírja tovább 2 percnél. Nem ilyen az emberi szervezet.

2019. márc. 19. 01:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Én hallottam már 2 perces emberkékrol. Csak az 5 szerintem is sok.

Viszont én voltam olyan pasival aki 3x is elment már 2 perc utan.

2019. márc. 19. 01:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Korai magömlése van. Keress rá a neten.
2019. márc. 19. 01:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg korai magömlése van.

Legközelebb ha együtt vagytok neki, ne A behatolással kezdd ha nem kézzel, szájjal, ha utána is fennáll ez a dolog akkor a te érdekedben küldd el orvoshoz! :)

2019. márc. 19. 05:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Merevedési zavar és/vagy korai magömlés. (Elég gyakori, hogy fel sem áll rendesen, és már el is megy, általában ilyenkor fordul elő, hogy ezt egymás után többször is meg tudják csinálni)

Találkoztam már ilyennel. Az a baj, hogy ez általában pszichés, és nem nagyon hagyják, hogy az ember segítsen. Szakemberhez meg nyilván nem mennek, mert szerintük az ciki.

2019. márc. 19. 07:13
 10/16 anonim ***** válasza:

korai magömlés, ami az állatvilágban természetes, mert szaporodást nézve ez egy pozitív tulajdonság, sokkal effektívebben meg tudsz termékenyíteni valakit, többször, gyorsan, mint ha fél óráig reszelsz és utána már nem is tudsz elsülni.

De biológiát félretéve sajna van ilyen, de ez nem mindig fix. Nálam is volt párkapcsolat elején, amikor még nagyon izgultam és beindult a szex, hogy hamar elmentem, többször is, de az idő múlásával és gyakorlással ez rendes időre visszament, de sosem múlt el annyira, hogy ne kelljen koncentrálnom.

Javulni tud, főleg ha a pasi javítani akar, ezt kicsit túl kell élned, adni kell neki 1-2 extra esélyt, mert valszeg most ő annyira kanos és pörög, hogy nem tud leállni és az érintésedtől is elveszíti az eszét.

Sokat fog javulni, ha ez a pörgés kicsit lecsökken és több időt fektettek abba, hogy felfedezzétek egymás testét, játszadozzatok, kipróbáltok dolgokat.

Ha ajánlhatom, akkor adj még időt neki, de ha pár hónap után sem látsz legalább akaratot, hogy javítson rajta, akkor vagy ülj le vele erről beszélgetni, vagy ha csak úgyis kavarás, akkor lépj tovább

2019. márc. 19. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!