Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha a húszas éveim második felében a gimis kamaszlányok felizgatnak?
"Gimis kamaszlányként azt írom, hogy nem gáz, ha a mi korosztályunkhoz vonzódsz, de nekem egy ilyen pasiról az jön le, hogy képtelen a saját korosztályában ismerkedni, ez pedig esetlenné és bénává teszi a szememben."
Attól, hogy épp kívánunk egy fiatalabb lányt, nem jelenti azt, hogy nem tudunk ismerkedni a saját korosztályunkban, nem mintha törvény írná elő, hogy x éves az x évessel ismerkedjen...
Én 18 éves lányként mondom, hogy szerintem undorító és nevetséges egyszerre. Amúgy olvastam valamit erről, hogy aki tizenéves lányokra hajt annak tényleg olyan problémái vannak, hogy nem tud saját korabelivel ismerkedni vagy éppen kapuzárási pánik.
Nekem csak a korombeliek jönnek be!
25-ös!
Odáig nem jutsz el agyilag, hogy nemi is akar a saját korosztályával ismerkedni? Vagy hogy esetleg a korabeli nők nem alkalmasak rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!