Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés, hogy igazából tök mindegy, mekkora farkatok van, a barátnőtökben, ha elmúlt 16, már szinte biztos, hogy járt egy sokkal nagyobb?
Mi köze az életkornak a dörrentő mérethez? 16 alatt nem tolják be a húszas ágyút? De igen. Ha nem múlt el 16 is járhatott benne.
És nem tökmindegy mekora a lőcsünk, mert ha 23 , elég valószínűtlen hogy járt nagyobb a 16 éves kis lánykában. Szóval a kérdésed ebben a formában értelmetlen.
Furcsa véletlen folytán a fele nőben/lányban akikkel együtt voltam az enyém volt a legnagyobb. Pedig épp csak átlagos a méretem. De ez amúgy sosem érdekelt. Ja és a mostani szeretőm is lassan 17 lesz, de csak az enyém járt benne. :-))
Ha Te az ilyesmire gerjedsz, hát egészségedre!
Mi elsők voltunk egymásnak a barátnőmmel és én vagyok az egyetlen akivel szexelt, úgyhogy nem volt benne az enyémnél nagyobb farok.
De ha nem szüzen ismertem volna meg és lett volna dolga nagyobbal, akkorsem lenne semmi. Nekem nincsenek ostoba komplexusaim a farokméretemmel kapcsolatban.
Még mindig nem tiszta honnan van a 16 éves határ.
Vagy egy húsz éves szűz kislőcsű Janika vagy, vagy Pistike a 25 centis lóugró, aki a helikopterezésen kívül mást nem tud felmutatni. De van frusztráció rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!